Konut

G - YOO Inspired by Starck görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 500 TL!

Mar Yapı, G - YOO Inspired by Starck projesini tanıttı. Dünyanın en ünlü tasarımcıları arasında yer alan Philippe Starck'ın imzasıyla tanıtılan projenin yatırım bedeli 200 milyon TL.

Miami, Londra, Berlin, St. Petersburg, New York, Moskova, Paris, Buenos Aires, Hong Kong Münih ve Toronto gibi dünyanın en önemli metropollerinde imzası bulunan yoo markasını G projesiyle bir araya getiren Mar Yapı, Basın Ekspres yolunda hayata geçecek projesine G - YOO Inspired by Starck adını verdi.


G YOO basın toplantısını izlemek için tıklayınız!


Toplam 17.226 metrekare üzerinde yükselecek olan G -  YOO Inspired by Starck tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olacak. Güneşli'de çok merkezki bir konumda bulunan G projesi 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0, 1+1 ve 2+1 tiplerinde konutları barındıracak.



Kuzeye bakan daire yok!

Proje tasarımını Suyabatmaz Demirel Mimarlık'ın yaptığı G - YOO Inspired by Starck, üçgen tasarımı sayesinde gün ışığını daha fazla alabiliyor. Yine üçgen tasarımın ve projenin konumunun getirdiği bir başka önemli detay da, kuzey cepheye direkt bakan dairesinin olmaması.