27 / 04 / 2024

GABORAS Çekmeköy konut projesinde ön satışlar başladı!

GABORAS Çekmeköy konut projesinde ön satışlar başladı!

GABORAS, Çizmeci İnşaat’ın Çekmeköy’de yeni başlayacağı konut projesinde ön satışlar başladı. GABORAS üyelerine özel ekstra indirimler ve avantajlar sunulacağı açıklandı.



Türkiye genelinde güvenli gayrimenkul platformu olarak gerçekleştirdiği birçok yenilikle adından söz ettiren Gayrimenkul Borsası A.Ş. (GABORAS) ve bölgenin önemli müteahhit firmalarından biri olan Çizmeci İnşaat, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilecek olan konut projesinde stratejik bir iş birliğine imza attı. Projenin, satış ve pazarlama organizasyonu tamamen GABORAS tarafından sürdürülecek.

GABORAS Genel Müdürü Dinçer Gökçe, projenin önemine ilişkin yaptığı açıklamada, Çekmeköy'de hayata geçirilen bu değerli projenin bir parçası olmaktan dolayı büyük bir gurur duyduklarını belirtti.

Gökçe, "Bu iş birliği, güvenilir gayrimenkul ticaretinde yeni bir çığır açacak ve sektöre önemli bir ivme kazandıracak." dedi. 

Aynı zamanda Çizmeci İnşaat'ın sahibi Alaeddin Çizmeci de projenin Çekmeköy'e katacağı değer ve projeye duyduğu güvene dikkati çekerek "GABORAS ile çalışmak, sektöre kazandırdığımız projelerimizin önemini pekiştirecek bir adımdır." şeklinde konuştu.

GABORAS Çekmeköy konut projesinde ön satışlar başladı!

DEPREME DAYANIKLI KONUTLAR

Projenin teknik incelemelerini yaparken en çok üzerinde durdukları konunun depreme dayanıklılık esasları olduğunu ifade eden GABORAS Genel Müdürü Dinçer Gökçe, şöyle söyledi: “İstanbul'un deprem riski her gün kapımızda, bu gerçeği hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor. Bu bilinçle incelediğimiz Çekmeköy'ün Güngören Mahallesi'nde yükselen projemiz de bölgenin en sağlam zemin yapısına sahip" diye ifade etti.

GABORAS Çekmeköy konut projesinde ön satışlar başladı!

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM

Proje, 8 bloktan oluşmakta olup, 22.600 metrekare arsa üzerine yükseliyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri, spor alanları, camii, spor salonu, otopark, yüzme havuzu ve geniş peyzaj alanı ile modern bir yaşam sunuyor.

Ferah salonlar, konforlu odalar ve etkileyici manzaralar, evinizi sadece bir konut olmaktan çıkarıp, gerçek bir yuvaya dönüştürüyor. 

Aynı zamanda proje, doğayla olduğu kadar şehirle de iç içe bir yaşam vaat ediyor. Bağlantı yollarına yakınlığı ile şehrin avantajlarına hızlı ulaşım imkânı sunarken, aynı zamanda da sakin ve huzurlu bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.

ÖN SATIŞLAR BAŞLADI

Öte yandan projenin ön satışları başlamış olup, ön alım ile fiyatının çok avantajlı hale geldiği kaydedildi. GABORAS üyelerine özel ekstra indirimler ve avantajlar sağlanacak olması da şimdiden projeye olan ilgiyi daha da artırıyor.

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Sancaktepe Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!


Geri Dön