27 / 04 / 2024

Gaia Premium Houses Göktürk vaziyet planı!

Gaia Premium Houses Göktürk vaziyet planı!

Firma: Akro Yapı ve Uçar Gayrimenkul

Proje: Gaia Premium Houses

Projeyi genel hali ile görmek için Gaia Premium Houses Göktürk vaziyet planı görüntülerine haberimizden ulaşabilirsiniz...




1+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı Gaia Premium Houses Göktürk projsei İstanbul'un Eyüp-Göktürk ilçesinde hayata geçiriliyor.  


Akro Yapı ve Uçar Gayrimenkul tarafından yükselen Gaia Premium Houses Göktürk projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edilen daire alternatiflerinden oluşuyor. Gaia Premium Houses Göktürk projesindeki dairelerin alan büyüklüğü 72 metrekare ile 360 metrekare aralığında değişim gösteriyor. 


Gaia Premium Houses Göktürk vaziyet planı projeyi bütün olarak görmek isteyenler için haberimizin devamında yer alıyor. Arsa alanı 3 bin 100 metrekare olarak belirleniyor. Gaia Premium Houses Göktürk daire fiyatları ile ilgili ayrıntılar ise şöyle: 


Gaia Premium Houses Göktürk daire fiyatları:

 

Satış sürecinin devam ettiği projenin dairelerinde fiyatlar 2+1'ler için 515 bin liradan başlıyor. 


 Yüzde 1 KDV oranının geçerli olduğu Gaia Premium Houses Göktürk projesinin ödeme bilgisine göre daire tutarının 4'te 1'i peşinat olarak ödendiği takdirde kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor.


İçerisinde  güvenlik kamerası, intercom sistemi, yangın alarm sistemi ve otopark gibi olanakların sunulduğu Gaia Premium Houses Göktürk vaziyet planı ile ilgili görüntüler şöyle: 


Gaia Premium Houses Göktürk vaziyet planı: 


Gaia Premium Houses Göktürk vaziyet planı!



Web adresi: http://www.akroyapi.com.tr

Telefon: 0212 322 44 92

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön