05 / 05 / 2024

Gain üyelik ücretleri ne kadar oldu? İşte 1 Ocak 2023 fiyat listesi...

Gain üyelik ücretleri ne kadar oldu? İşte 1 Ocak 2023 fiyat listesi...

Aralık 2020’de yayın hayatına başlayan GAİN, bir süre ücretsiz yayın yaptıktan sonra aylık ve yıllık abonelik sistemine geçiş yapmıştı.



Yine de, içeriklerin ilk bölümlerine ve canlı yayınlara ücretsiz erişim hakkı tanıyan platform, bir içeriğin eski bölümlerini veya yeni bölümlerini; veya eski bir canlı yayını izlemek isteyenlerin Premium üyeliğe geçmesini istiyor. İşte 2023 yılı itibariyle uygulanan Gain ücret tarifesi...

Türkiye’de hizmet veren birden fazla yerli ve yabancı menşeili dijital içerik platformu bulunuyor. Gain de bunlardan birisi olarak dikkat çekiyor. Dijital yayın platformları arasına 2020'nin son gününde dahil olan GAİN, ilk önce ücretsiz olarak hizmet vermeye başlamıştı. 2021'in Nisan ayına kadar ücretsiz olarak hizmet veren platform ardından aylık ve yıllık abonelik sistemine geçiş yapmıştı. Ancak, yine de belli koşullar altında ücretsiz olarak içeriklerden yararlanmak mümkün.  Uygulamaya herhangi bir ödeme yapmayan kullanıcılar, sadece içeriklerin ilk bölümlerini ve canlı yayınlanan programları ücretsiz izleyebiliyorlar. Fakat eski yayınlara ulaşmak yada bir dizinin yeni bölümlerini izlemek isteyen kişilerin Premium üyelik sahibi olmaları gerekiyor.

Bu kapsamda, GAİN’in aylık ve yıllık özel paketleri var.


Geri Dön