28 / 04 / 2024

Gala Batıkent güncel fiyat listesi!

Gala Batıkent güncel fiyat listesi!

Firma: Kızıltoprak Gayrimenkul

Proje: Gala Batıkent

Kızıltoprak Gayrimenkul imzası ile Batıkent'te yükselen Gala Batıkent'te dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edilmesi planlanıyor.



Ankara'da Yenimahalle'ye bağlı Batıkent'te yükselen Gala Batıkent projesi,  Kızıltoprak Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 1.675 daireden meydana gelen Gala Batıkent'te 34 ticari alana da yer veriliyor.

17 blok halinde yükselen Gala Batıkent'te 461 adet 2 oda 1 salon, 1214 adet ise 1 oda 1 salon olmak üzere 8 farklı tipte daire seçeneği yer alıyor.

Projenin ortak kullanım alanları ve sunulan hizmetler arasında özel resepsiyon ve lobi mekanları, kapalı yüzme havuzu, spa merkezi (sauna+fin hamamı), donanımlı fitness salonu, pilates ve jimnastik salonu, masa tenizi, bilardo, squash, mini golf sahaları, hobi atölyesi, cep sinema salonu, bisiklet ve kaykay parkuru, yürüyüş ve koşu yolları, çocuk oyun parkı, ortak kullanıma açık modern peyzaj alanı, botanik park, ankastre mutfak ve akıllı ev sistemleri yer alıyor. 
 

Gala Batıkent'te 320 bin metrekare büyüklükte central park bulunuyor. 1061 araçlık kapalı otoparkın da yer aldığı projede otoparktan direkt daireye ulaşım sağlanıyor. 

7/24 güvenlik ve kamera kaydı hizmetinin sunulduğu Gala Batıkent'te dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edilmesi planlanıyor.

Gala Batıkent güncel fiyat

Gala Batıkent'te 1+1 daireler 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Örnek dairesinin ziyaretçilerini beklediği Gala Batıkent'te bu aya özel yüzde 8 indirim fırsatı sunuluyor.

Gala Batıkent, hastaneye 3 dakika, AVM'ye 4 dakika ve metroya 15 dakikalık mesafede konumlandırılıyor.

Adres: Ergazi Batı Sitesi Mahallesi. Cengiz Aytmatov Caddesi No:19 
Yenimahalle/ANKARA

Tel: 444 4 399 
Web: http://www.galabatikent.com


Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön