29 / 04 / 2024

Galataport'un yüzde 85'i kiralandı!

Galataport'un yüzde 85'i kiralandı!

Galataport İş Geliştirme ve Kiralama Genel Müdür Yardımcısı İrem Yücel Kaymak, Galataport projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, kiralama oranının şu anda yüzde 85’lerde olduğunu söyledi.



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Galataport kısa zamanda mega kent İstanbul’un cazibe merkezi olurken, perakende sektörünü de hareketlendirdi. Milliyet gazetesinden Hanife Baş'ın haberine göre, Galataport İş Geliştirme ve Kiralama Genel Müdür Yardımcısı İrem Yücel Kaymak, Galataport İstanbul projesinde 240 perakende ve yeme içme noktası yer aldığını kaydederek, kiralama oranının şu anda yüzde 85’lerde olduğunu ve önümüzdeki aylarda yeni açılışların da gerçekleştirileceğini kaydetti.

Galataport un yüzde 85 i kiralandı!

Galataport projesinin eski ve yeniyi bir araya getiren tarihi yapılarıyla kentte yerli ve yabancı turist açısından hareketlilik sağlayacağını kaydeden Kaymak, konu ile ilgili olarak şöyle konuştu:  “Misafirlerimizi ağırlamaya başladığımız ekim sonundan bu yana yaptığımız gözlemler de bu doğrultuda. Yıl boyunca planlanacak etkinliklerimiz ve kültür sanat aktivitelerimizle yoğun bir dönem bizleri bekliyor olacak. Ziyaretçi sayılarıyla beraber 2022’nin cirolar açısından da oldukça olumlu geçmesini bekliyoruz. Yılda 7 milyonu yabancı toplam 25 milyon ziyaretçi ağırlamayı hedefliyoruz. Proje kapsamında mürettebat dahil yaklaşık 1.5 milyon kruvaziyer yolcusunun İstanbul’u ziyaret edeceğini ve bu rakama 2022 yılının sonunda yaklaşacağımızı öngörüyoruz.”
 

Galataport'un ilk kiracılarına büyük jest!


Geri Dön