Genel

Galatasaray gayrimenkullerini nasıl değerlendirecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Galatasaray Spor Kulübü başkanı Burak Elmas ve Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Şener'in kulübün gayrimenkullerine ilişkin yaptıkları açıklamaları kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...  

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, Galatasaray Spor Kulübü başkanı Burak Elmas ve Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Şener'in kulübün gayrimenkullerine ilişkin yaptıkları açıklamaları kaleme aldığı yazısında önce Elmas ve Şener'in futbola ilişkin değerlendirmelerini aktararak başladı. 

Peki Galatasaray gayrimenkullerini nasıl değerlendirecek? Mecidiyeköy binası, Florya ve Galatasaray Adası'nda son durum ne? 

Kulüpteki önemli isimlerin gayrimenkuller konusundaki açıklamalara değinen Munyar, yazısını şu şekilde sürdürdü:

"Galatasaray Başkanı Burak Elmas, gayrimenkul projeleri ve sponsorluk gelirlerinin önemine değindi:

- Bunlar, mali yönden düzlüğe ulaşmak için değerli projelerdir.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Şener, gayrimenkuller konusundaki çalışmalarla ilgili bilgi verdi:

- Mecidiyeköy’deki bina 12-13 yıldır boş duruyor. Erden Timur ve Avi Alkaş’ın da aralarında bulunduğu bir ekip olarak binanın Galatasaray açısından en iyiyi yakalayacak şekilde değerlendirme formülü üzerinde çalışıyoruz.

Florya’ya değindi:

- Florya tesislerimizin yerinin değerlendirilmesi konusunda yeniden Emlak Konut’la masaya oturduk. Kemerburgaz’da tahsis edilen 100 dönümlük alanda tesislerimizi yapınca oraya geçer, Florya arazisini de Emlak Konut’la birlikte en iyi şekilde değerlendiririz.

Galatasaray Adası sosyal tesis olacak

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, yargı sürecinin tamamlanmasının ardından Galatasaray Adası’nı devraldıklarını belirtti:

- Uzun süredir kullanım dışı idi. Şu anda harabe vaziyette. Elden geçirip önümüzdeki yaz sezonunda sosyal tesis olarak kullanmak üzere hizmete açarız.

Galatasaray Adası'nda ışık göründü! Sarı-kırmızılı kulüp adasına kavuşuyor!

Burak Elmas Beykoz Konakları'ndaki villasını sattı!

Galatasaray'ın Riva arsasından elde edeceği gelir katlanıyor!