03 / 05 / 2024

Galatasaray Mecidiyeköy'de boş dükkan arıyor

Galatasaray Mecidiyeköy'de boş dükkan arıyor

Galatasaray Başkanı Adnan Polat GS Store için Mecidiyeköy'de boş dükkân baktıklarını kaydetti



Ali Sami Yen Stadı'nın yanındaki çadırı kaldıracaklarını söyleyen Galatasaray Başkanı Adnan Polat GS Store için Mecidiyeköy'de boş dükkân baktıklarını kaydetti

Seyrantepe'de yapılan yeni stadının inşaatı tüm hızıyla süren Galatasaray'da, bir yandan da yönetim harıl harıl Mecidiyeköy'de dükkân arayışına girdi. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Ali Sami Yen Stadı yanındaki içinde GS Store ve restoranında bulunduğu çadırı taşıma kararı aldıklarını söyledi. Başkan Polat, Mecidiyeköy'de çadırı taşıyacak uygun bir arazi olmadığı için çadırı kaldırmayı planladıklarını, GS Store için ise Ali Sami Yen Stadı'na yakın bir yerde büyük bir dükkân baktıklarını açıkladı.
 
Arena'nın gelecek sezonun ikinci yarısına hazır olmasının planlandığını kaydeden Polat, "Dolayısıyla gelecek yıl ilk yarı Ali Sami Yen'deyiz. Ürün satışlarımızın büyük bir bölümünü stadın yanında bulunan GS Store'dan elde ettiğimiz için gelir kaybı yaşamamak adına stada yakın bir yerden büyük bir

Sami Yen Stadı'nın arazisinin 407 İyon liralık muhammen bedeli emsal iğında (metrekaresi en az 11 bin TL) çadırın bulunduğu arsanın konuştu. Başkan Polat, çadırdan boşalan ve Galatasaray'a ait olan yaklaşık 2 dönümlük araziye ise iş merkezi yapacaklarını söyledi.

'İNŞAATA EKİMDE BAŞLARIZ'
Adnan Polat, yapılacak olan iş merkezi inşaatına başlamak için ise fazla vererek "Yönetim olarak planımız bir an önce uygun bir yer bulup GS Store'u taşımak ve ekim ayında iş merkezinin inşaatına başlamak" diye konuştu. Polat, Riva arazisi için ise uygun konjonktürün oluşmasını beklediklerini, alacakları  kararda üçüncü köprü ile ilgili açıklamanın  önemli olacağını sözlerine ekledi.
Sefer Yüksel / Habertürk


Geri Dön