04 / 05 / 2024

Galatasaray Riva Düşler Vadisi projesi!

Galatasaray Riva Düşler Vadisi projesi!

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Düşler Vadisi

Galatasaray Riva Düşler Vadisi projesinde ön talep toplanmaya başladı. İlk etabında yaklaşık 500 adet villanın yer alacağı projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor...



Yılmaz İnşaat imzası ile ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle Galatasaray Riva arsası üzerinde hayata geçirilecek olan Düşler Vadisi Riva projesinde ön talep toplanıyor. 

Etap etap olarak inşa edilecek Galatasaray Riva Düşler Vadisi projesinin ilk etabında yaklaşık 500 adet villa yer alacak. Proje henüz resmen satışa çıkmadı. Satışa çıkma aşamasında ise lansman öncesinde uygun fiyatlar sunulacak.

Galatasaray Riva Düşler Vadisi projesindeki her villa için özel bahçe alanları olacak. Projedeki villaların alanları 150 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor. 

Galatasaray Riva Düşler Vadisi projesi "Tüm düşlerin vir vadiye sığar mı?" sloganıyla tanıtılıyor.  Yılmaz İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, "Proje içindeki park ve özel orman alanı ile birlikte 1.150 dönüm üzerinde geliştirdiğimiz "Düşler Vadisi” Riva - İstanbul projemizin içinde doğal sular akıyor. Bu doğal su alanlarını projeyle bütünleştiriyor ve arazinin en alt kotunda da bir göl planlıyoruz. Arazideki doğal sular, o gölete akacak. Projeyi geliştirirken doğayla iç içe bir konseptte ve yatay bir düzlemde olmasına büyük özen gösterdik. Mimarisinden donatılarına, en ince ayrıntısına kadar hassasiyetle geliştirdiğimiz projemizin konseptini kapsayacak bir isim belirledik" ifadelerini kullandı.

 

18 soruda Düşler Vadisi projesi!

 

Web: www.duslervadisiriva.com


projeye sor



Geri Dön