29 / 04 / 2024

Galatasaray'dan GSGM'ye TT Arena'da tabela itirazı!

Galatasaray'dan GSGM'ye TT Arena'da tabela itirazı!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan, GSGM tarafından TT Arena'ya "Burası Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne aittir." ibareli bir tabela asılıp asılmayacağı konusuyla ilgili olarak tavırlarının net olduğunu söyledi



Arkan, söz konusu tabelanın tüm statlara asılması halinde uygulamaya karşı çıkmayacaklarını vurguladı.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Türk Telekom Arena'ya asılması planlanan "Bu stat GSGM'ye aittir." tabelasının bütün statlara asılması gerektiğini söyledi. Arkan, stadı kendilerine devreden protokolde böyle bir hükmün yer aldığına dikkat çekerek, "Galatasaray kulübü olarak biz bu anlaşmanın altına imza atmışız. GSGM ile yaptığımız toplantıda da bu konu yeniden gündeme geldi. Biz GSGM'ye büyük boyutlarda olmamak şartıyla maksadı temin etmek için böyle bir tabela asılmasına razı olduk. Stadın dış cephesine asılacak büyük bir tabelanın bazı mahzurları olabileceğini de anlattık." diye konuştu. Bu tabelanın sadece Türk Telekom Arena'ya asılmasının doğru olmayacağını dile getiren Refik Arkan, "Bu tabela sadece bizim stadımıza asılırsa o zaman biz de tutumumuzu açık ve net bir şekilde ortaya koyarız. Statların hepsi GSGM'ye aittir. Ama taraftarı tahrik ve rencide edecek bir işleme hiçbirimizin tevessül etmemesi gerekir. Bu konuda yeni bir gerginliğin yaşanmasını istemiyoruz." diye konuştu.

Arkan, devre arasında yapılacak transfer çalışmalarıyla da ilgili bilgiler vererek, konuşmasını şöyle tamamladı: "Sezon başında ilgilendiğimiz oyunculardan biri de Podolski idi. Ancak bu transfer gerçekleşmedi. Ancak şartlar her zaman değişebilir. Teknik direktörümüz Fatih Terim uygun bulursa, biz de devre arasında bu oyuncuyu takıma kazandırmak için çalışırız."
 
Aslan, mesaiye yeniden başlıyor

Ligde pazar günü Türk Telekom Arena'da Bursaspor ile karşılaşacak Galatasaray'da, futbolcular dünü izinli geçirdi. Teknik Direktör Fatih Terim'in bir gün izin verdiği Sarı-Kırmızılılar, Bursaspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün akşam Florya Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla yeniden başlayacak. Antrenmana milli takımlardan dönen oyuncuların da katılması bekleniyor.
 
Galatasaray'da divan toplanıyor

Galatasaray Kulübü'nün ekim ayı olağan Divan Kurulu toplantısı bugün yapılacak. Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda, İrfan Aktar başkanlığında gerçekleştirilecek toplantı saat 13.30'da başlayacak. Başkan Ünal Aysal'ın da katılması beklenen toplantıda, gündemdeki maddelerin yanı sıra çeşitli branşlarda şampiyonluklar kazanan sporculara divan başarı beratı verilecek.
Zaman


Geri Dön