Teknoloji

Galaxy Buds2 Pro alınır mı? Galaxy Buds2 Pro özellikleri neler? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Galaxy Buds2 Pro kaliteli dinleme deneyimi için 24bit Hi-Fi sesle geliyor. Peki Galaxy Buds2 Pro özellikleri neler? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi… Tam oturan ergonomik tasarım

3 yüksek SNR mikrofonlu ANC, daha fazla dış gürültüyü ortadan kaldırıyor.

“Üstün kalite kulaklık klasmanında Samsung Galaxy Buds2 Pro tüm ihtiyaçları karşılıyor gibi görünüyor.” Yorumları alıyor. Her nota gerçek gibi gelir çünkü net ses, en sevdiğiniz Samsung Galaxy cihazınızla kaynağında başlıyor. Güncellenmiş Samsung Seamless Codec, tam 24 bit sesi kodlar ve aynı 24bit yüksek kaliteli sesi koruyarak Galaxy Buds2 Pro’da çözüme kavuşturur.

Aktif Gürültü Engelleme (ANC) hiç olmadığı kadar iyi. 3 adet yüksek SNR’li (Sinyal gürültü oranı) mikrofon ile Galaxy Buds2 Pro, rüzgar gibi hafif sesler de dahil olmak üzere daha fazla dış sesi izler ve ortadan kaldırarak tüm dikkatleri üzerine çeker.

Galaxy Buds2 Pro kaliteli dinleme deneyimi için 24bit Hi-Fi sesle geliyor. Peki Galaxy Buds2 Pro özellikleri neler? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Ses Algılama özelliği ile yüz yüze görüşmelere geçmek kolay bu cihazla. Konuşmaya başladığınızda Ses Algılama, ANC’yi kapatır ve Ortam sesini etkinleştirir; böylece Galaxy Buds2 Pro’nuzu çıkarmadan konuşmayı net bir şekilde duymanıza olanak tanıyan cihazla Dolby Atmos ile filmler ve müzik, standart sesle mümkün olmayacak şekilde etrafınızda hareket ederek tüm rakiplerine meydan okur. Sadece sol veya sağ kanalların olmadığı, sürükleyici bir ses ortamı, farklı yönlerden sizi ayrıntılarla çevreler. 360 Audio’yu denemek ve neler kaçırdığınızı duymak için kulaklığınızı takarak tadını çıakrtın.

GALAXY BUDS2 PRO NE KADAR?

Galaxy Buds2 Pro Samsung resmi sitesinde 3.499,00 TL’den satışa sunuluyor.

 

Ayrıntılar: https://www.samsung.com/tr

Editör Notu: Bu haber 30 Ocak 2023 tarihinde saat 03.45'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.02 Türk Lirası, euro 20.66 Türk Lirası, altının gramı ise 1188 Türk Lirası değerinde.

Philips kablosuz kulaklık ne kadar? İşte Philips’te true wireless kulaklıkların 28 Ocak 2023 fiyat listesi…