03 / 05 / 2024

Galeries Lafayette Çamlıca Boulevardi'de açılıyor!

Galeries Lafayette Çamlıca Boulevardi'de açılıyor!

Moda öncülerinden Lafayette, Demsa Group ortaklığıyla 2015 yılının başında İstanbul Çamlıca'daki Boulevardi'de mağaza açıyor...



Demsa Group ortaklığıyla Türkiye pazarına giren ünlü Fransız departmant store zinciri Galeries Lafayette, Demsa Group'un bünyesine kattığı dünyaca ünlü ilk mağaza değil. ünlü lüks mağazacılık devi Harvey Nichols’dan sonra, yine moda mağazacılığının dev isimlerinden biri olan, yaklaşık 120 yıllık Galeries Lafayette'yi Türkiye'ye getiriyor. 


İlk mağaza, Emaar Türkiye’nin Çamlıca’daki yeni projesi Boulevardi ile 2015 yılının başlarında moda tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Galeries Lafayette, bünyesinde sürekli yenilenen, prestijli ve ulaşılabilir birçok markayı barındırıyor. Grubun 59’u Fransa’da olmak üzere, Dubai, Berlin ve Kazablanka’da 62 mağazası bulunuyor.



Demsa Group Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çetindoğan “Grup’a ait markaların tüm mağazalarında günlük toplam 1 milyon ziyaretçisi olan Galeries Lafayette, Demsa Group’u Türkiye’deki ortağı olarak seçti. Grubumuz, Galeries Lafayette’i de Türk tüketicisiyle buluşturmanın, Türk ekonomisine ve istihdamına katma değer sağlamanın heyecanını ve gururunu yaşıyor” dedi. Çetindoğan ayrıca, Grup’un yıl sonuna kadar açacağı 2 yeni mağaza ile 109 mağazaya ulaşıp, 40 bin metrekareyi geçeceğini, moda ve lüks perakende zincirinin yanı sıra turizm, gayrimenkul ve sanat alanındaki yatırımlarının da süreceğini, Türkiye’nin genç ve dinamik nüfusuna istihdam sağlayan misyonu doğrultusunda, Türkiye için heyecan verici projeler üretmeye devam edeceklerini vurguladı.


Türkiye’ye 2006 yılında Büyükçekmece’de yaptığı Toskana Vadisi projesiyle giriş yapan Dubai Emiri El Maktum’un şirketi Emaar Türkiye’nin CEO’su Ozan Balaban ise “Emaar Properties’in AVM’deki başarılı yatırımlarının devamı niteliğinde, Türkiye’ye yakışır yeni jenerasyon AVM projesine, Demsa’nın yanı sıra bir dünya markası olan Galeries Lafayette işbirliğiyle başlangıç yapmanın heyecanı içindeyiz. Galeries Lafayette’in Türkiye’deki ilk mağazasının, yakın zamanda lansmanını yapacağımız Boulevardi projemizde yer alması bize mutluluk veriyor.” dedi.


Geri Dön