Genel

Galleria AVM yenileniyor!

Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria, açılışının 22. yılına yenilenen modern yüzü, deneyimiyle ve eklenen markalarıyla giriyor

Galleria’nın yeni elektro market alanı hem erkek hem de kadın müşterisine hitap ediyor. Yaklaşık beş yıldır çalışmalarına başlanan ve 1 Ekim’de 22. yılına girecek olan Galleria, bu esnada bünyesine pek çok yeni marka eklemeye devam ediyor. Yenilenen elektronik ve ev dekorasyonu katı ile hem erkek hem de kadın müşterisine hitap eden Galleria, bünyesine kattığı her biri alanlarında lider markalarla farklılaşmaya devam ediyor.
Aileye yeni eklenen 4 bin metrekare ile bölgedeki tek Tepe Home, 1.200 metrekare Teknosa, 580 metrekare Linens, Samsung, Sony, Fakir, Bosch ve İşbir Yatak elektro market katında yer alan markalar arasında bulunuyor. Elektronik marketlerin bulunduğu alana gelen tüm ziyaretçiler Galleria’nın sunduğu bedava wireless hizmetinden de faydalanabiliyorlar.

Büyük ev dekorasyonu ve elektronik markalarının aileye katılmasıyla birlikte büyüyen Galleria, alışveriş merkezinin kesintisiz hayatını bozmadan ve aksatmadan yenilenmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Galleria 22. yaşını yeni markalarla kutluyor

Galleria, açılışının 22. yılına yenilenen modern yüzü ve yeni markalarıyla giriyor. Aileye yeni eklenen Tepe Home, Teknosa, Linens, Samsung, Sony, Fakir, Bosch ve İşbir Yatak elektro market katında yer alan markalar arasında bulunuyor. Galleria’da ücretsiz kablosuz internet imkânı da sunuluyor.
Türkiye