29 / 04 / 2024

Gama Enerji'den halka arz haberine açıklama geldi!

Gama Enerji'den halka arz haberine açıklama geldi!

18 şžubat 2011 tarihinde (bugün) saat 10:30 'da Reuters tarafından “Gama Enerji 'nin halka arz edileceği ” haberine istinaden Gama Enerji Genel Müdürü Semih Ergür bir açıklama yaptı. Gama Enerji'den yapılan açıklama şu şekilde;



Gama Enerji'den yapılan açıklama şu şekilde;

GAMA ENERJİ HALKA ARZ HABERİ HAKKINDA AçIKLAMA

18 şžubat 2011 tarihinde (bugün) saat 10:30 'da Reuters tarafından sunulan ve isim verilmeden bir şirket yetkilisine dayandırılan “Gama Enerji 'nin halka arz edileceği ” haberine istinaden Gama Enerji Genel Müdürü Semih Ergür bir açıklama yapmıştır.

Gama Enerji Genel Müdürü Semih Ergür yaptığı açıklamada şunları ifade etmiştir:

“Gama Enerji, olası bir halka arz için Garanti Yatırım ve Goldman Sachs şirketlerine yetki verdi. Henüz Sermaye Piyasası Kurulu 'na bir başvuruda bulunmadık. şžimdilik bir tarih ve oran belli olmamakla birlikte, yapılacak hazırlıklar sonrasında Sermaye Piyasası Kurulu 'na başvurumuzu gerçekleştirdikten sonra, SPK mevzuatının izin verdiği ölçüde açıklamaları yapacağız. ”

Söz konusu haberde Gama Enerji portföyüne dahil olarak gösterilen 450 MW 'lık Whitegate kombine çevrim santralı, Gama Holding iştiraklerinden Gama Güç Sistemleri A.şž. şirketi tarafından gerçekleştirilmiştir ve Gama Enerji portföyünde yer almamaktadır.

Gama Güç Sistemleri, Whitegate santralinin inşaat ve montajı, mühendisliği ve ana güç bloğu haricindeki tüm ekipmanlarının tedarikini gerçekleştirmiştir.


Geri Dön