27 / 04 / 2024

Gamador Galya'da yüzde 1 peşinat ve 24 ay sabit TL taksitle!

Gamador Galya'da yüzde 1 peşinat ve 24 ay sabit TL taksitle!

Gamador Galya projesinde yüzde 1 peşinat ve 24 ay sabit Türk Lirası taksitle konut sahibi olunabiliyor. 5 blok olarak yükselen projede 210 adet konut, 113 adet ticari alan ve 70 adet ofis mevcut.



Gamador Galya projesinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 1 peşinat ile konut sahibi olunabiliyor. 

Başkent  Ankara  Keçiören Ovacık'ta hayata geçirilen Gamador Galya'da satış süreci devam ediyor. Söz konusu proje Gamador İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Satışları geçtiğimiz yıl başlayan Gamador Galya projesi 5 blok olarak inşa ediliyor. Projede 210 adet konut, 113 adet ticari alan ve 70 adet ofis mevcut.Projede 

2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar değişen teraslı ve terassız konut alternatiflerinin yer aldığı Gamador Galya'daki konutların alanları 90 metrekare ile 300 metrekareye arasında değişiyor.

Peki Gamador Galya ne zaman teslim edilecek? Gamador Galya projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Gamador Galya da yüzde 1 peşinat ve 24 ay sabit TL taksitle!

Teslimleri 2025 yılının Eylül ayında gerçekleştirilmesi planlanan Ankara Gamador Galya projesinin inşaat alanı 86 bin metrekare.

Gamador Galya projesinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 1 peşinat ve 24 ay sabit Türk Lirası taksitle konut sahibi olunabiliyor. Projenin sosyal alanları arasında; gökyüzü bahçesi, karşılama lobisi, çocuk oyun alanları, çok amaçlı oyun salonu, kapalı fitness salonu,  tribünlü spor alanları, misafir konaklama odaları mevcut.

Ayrıca prime alanları ile de dikkat çeken projede; Prime Health Club, Prime Fit Club, Prime Kids Club, Prime ArtStudio, Prime Relax Lounge bulunuyor. Kutlama alanları, housekeeping, spor kompleksleri, kuaför, çocuklar için özel etkinlik kulübü, oto yıkama, otel, 7/24 sağlık hizmetlerine yer verilen proje lokasyonuyla da dikkat çekiyor.

Ankara Gamador Galya projesi; Forum Alışveriş Merkezi'ne, Ovacık Aile Sağlığı Merkezine, Sınav Koleji, Okyanus Kolejine 1 dakika uzaklıkta yükselirken, Gimat Goda Toptancılar Sitesi'ne, Ostim OSB'ye ve İvedik OSB'ye 6 dakika, Esenboğa Havalimanı'na 15 dakika, Etlik Şehir Hastanesi'ne 5 dakika mesafede bulunuyor.

Web: https://www.gamador.com.tr/gamador-galya.html

Tel: 444 7 830 

 

1934 yılındaki ilk beton cadde: Reşadiye Caddesi!

A101 21 Mart 2024 indirimli ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de bu perşembe birçok üründe fırsatlar sunuluyor!

İzmir ve Bursa'da satılık 11 arsa!


Geri Dön