Teknoloji

Gamer'lar bu habere bayılacak! İşte Steam'de indirime giren oyunlar

Xbox Game Pass, bir abonelik hizmetidir ve geniş bir oyun kütüphanesine erişim sağlar. Aboneler, ayda belirli bir ücret karşılığında çeşitli oyunları indirme ve oynama imkanına sahiptir. Peki indirim listesinde hangi oyunlar var? İşte detaylar.Bununla birlikte pek çok kategoriden yüzlerce oyun, düşük fiyata elde edilebilir oldu

Xbox Series X | S ve Xbox One konsol kullananların oyun mağazası Xbox Store’da Deals Unlocked indirimleri gündeme geldi. Bununla birlikte pek çok kategoriden yüzlerce oyun, düşük fiyata elde edilebilir oldu. İşte indirim esnasında öne çıkan oyunlar…

Xbox Store Deals Unlocked indirimlerinde öne çıkan oyunlar!

Deals Unlocked etkinliği muhtevasınca FIFA 23 Ultimate Edition, yüzde 60 düşüşle 999,99 TL‘den 399,99 TL‘ye geriledi. Bununla birlikte hikayesi ile oyuncuları kendine hayran bırakan Red Dead Redemption 2 ise 469 TL yerine 154,77 TL oldu.

Payday 2: Crimewave Edition, yüzde 80 indirimle beraber 57,50 TL‘den 11,50 TL‘ye geriledi. Xbox Game Pass Ultimate veya Xbox Live Gold abonesi olarak bu ve bunun gibi çoklu oyuncu moduna sahip öteki oyunları, arkadaşlarınızla beraber oynayabilirsiniz.

Gamer'lar bu habere bayılacak! İşte Steam'de indirime giren oyunlar

XBOX NEDİR?

Xbox, Microsoft tarafından üretilen ve pazarlanan bir video oyun konsolu serisidir. İlk Xbox konsolu, 2001 yılında piyasaya sürüldü ve o zamandan beri bir dizi yeni model ve güncelleme ile genişletildi. Xbox, oyunculara video oyunlarını oynamak, eğlence içeriğini izlemek ve diğer dijital hizmetlerden faydalanmak için bir platform sağlar.

Xbox konsolları, yüksek performanslı donanımı ve gelişmiş grafik işlemcileriyle bilinir. Bu, daha ayrıntılı grafikler, akıcı animasyonlar ve daha etkileyici oyun deneyimi sunar. Xbox konsolları, genellikle popüler video oyunları için özel olarak geliştirilen birçok oyunu destekler.

Xbox ayrıca çevrimiçi çok oyunculu oyun deneyimi sunar. Xbox Live adlı çevrimiçi hizmeti sayesinde oyuncular, dünya çapındaki diğer Xbox kullanıcılarıyla çevrimiçi olarak oyun oynayabilir, arkadaşlarıyla iletişim kurabilir ve oyun içi başarıları kazanabilir.

Pazarın en popülerleri belli oldu! İşte en çok satan oyunlar

Kripto parada deprem etkisi! Hisseleri yerle bir oldu 

Merakla beklenen Fiyat performans ürünü OnePlus Nord N30 tanıtıldı! İşte fiyat ve özellikleri