28 / 04 / 2024

GAPAS, gayrimenkul sektörünü hareketlendiriyor!

GAPAS, gayrimenkul sektörünü hareketlendiriyor!

Gayrimenkul sektöründe pazarlama, satış ve halkla ilişkiler görev tanımıyla çalışan profesyoneller aracılığıyla kurulan Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS), üyeleri için ‘GAPAS Yaz Buluşması’ düzenledi.



Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) asil üyeleri ve danışma kurulu üyeleri, GMK GROUP sponsorluğu ile Cemile Sultan Korusu - Koru Restoran'da düzenlenen kahvaltıda buluştu. Dernek üyeleri aralarında ticari ilişki geliştirme fırsatı bulurken derneğin bundan sonraki faaliyetlerine ilişkin bilgiler de paylaşıldı. 

Gayrimenkul sektöründe pazarlama, satış ve halkla ilişkiler görev tanımıyla çalışan profesyoneller aracılığıyla kurulan Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS), üyeleri için ‘GAPAS Yaz Buluşması’ düzenledi. GMK Group’un sponsorluğunda düzenlenen buluşma, Cemile Sultan Korusu’ndaki Koru Restoran’da kahvaltı şeklinde yapıldı. 

Etkinlik Sponsoru GMK GROUP’tan Covit 19 Salgınının, Gayrimenkul Sektörüne Olumsuz Etkilerini En aza İndirecek Uygulama: SaleFish
 
GAPAS Başkanı İsmail Özcan’ın selamlama konuşmasından sonra söz alan etkinliğin sponsoru GMK Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kalsın, şu açıklamalarda bulundu:

"Birçok alanda faaliyet gösteren grubumuzun amiral gemisi gayrimenkul ve inşaattır.  Kendim de mimar olduğumdan, diğer yatırım ve girişimlerimiz arasında gayrimenkul projelerinin önemli bir yeri var.  Hali hazırda ekolojik bir yerleşim projesinin arsa - arazi geliştirme süreçlerini tamamlamak üzereyiz. Tüm sektörleri etkileyen Covid-19 salgınının, gayrimenkul sektörüne olumsuz ekonomik etkilerini en aza indirmek amacıyla, Kanada Toronto merkezli SaleFish online gayrimenkul satış platformunun Türkiye, Ortadoğu ve Körfez ülkeleri temsilcisi olduk. Ayrıca bu platformun yakın zamanda tanıtımını yapmayı hedeflediğimiz online bir gayrimenkul, araç ve tekne takas platformunun hazırlıklarını yürütüyoruz."

GAPAS, gayrimenkul sektörünü hareketlendiriyor!

GAPAS Üyeleri, Hem Birbirlerini Yakından Tanıdılar, Hem de Aralarında Ticari İlişki Geliştirme İmkanına Sahip Oldular

GAPAS yaz buluşmasında üyeler, dernek ve faaliyetleriyle ilgili bilgi sahibi olurken, üyeler birbirlerini daha yakından tanıma imkanı bulurken; faaliyetleri ve projelerini tanıtma imkânına sahip olarak birlikte iş yapabilmenin seçeneklerini konuştu.

GAPAS Yaz Buluşması gibi gelecek aylarda, üyeleri için benzer buluşmaları organize edeceklerine dikkat çeken GAPAS Başkanı İsmail Özcan ise şu açıklamalarda bulundu:

“Üyelerimiz arasında hem yeni gayrimenkul projelerinin satış ve pazarlamasında hem de 2. el gayrimenkullerin pazarlaması ve satışında emek sarf eden profesyoneller var. GAPAS Yaz Buluşması’nda, tekrar hareketlenmeye başlayan gayrimenkul sektöründe aktif olarak çalışan üyelerimiz kendi aralarında ticari ilişki geliştirme şansına sahip oldular” dedi. Gayrimenkul pazarlama ve satışının GAPAS üyelerinin hayatı olduğunu söyleyen ÖZCAN, “Kimi üyelerimizde satışa ve kiralamaya konu portföyler var, kimi üyelerimiz de yatırımcı, alıcı ve kiracılara danışmanlık yapıyor, onlara uygun portföyler araştırıyor; GAPAS’ın üyelerine özel buluşmalarında yeni işler, yeni bağlantılar doğuyor, ticaret yapılıyor.”

ÖZCAN’dan Sektör Profesyonellerini GAPAS Çatısı Altında Buluşma Daveti

Yakın bir zamanda gayrimenkul yatırım fonları yöneticilerini, GAPAS üyeleriyle ikili iş görüşmelerinde buluşturacaklarını da dile getiren Özcan, gayrimenkul yatırım fonlarına portföy önermek isteyen veya gayrimenkul yatırım fonlarındaki fırsatlardan danışmanlık hizmeti sundukları yatırımcılarını haberdar etmek isteyen ve sektördeki aktif meslektaşlarıyla bir arada olmayı, ticaret yapmayı isteyen tüm gayrimenkul profesyonellerini GAPAS çatısı altında buluşmaya çağırdı. 

Ofisler ve oteller konuta dönüşebilmeli!


Geri Dön