Genel

Garage Simplicity'de metrekaresi 1.800 TL'ye!

Modern mimari, bol güneş ışığı alan daireler ve her tür konforu sunan yaşam alanlarıyla Sancaktepe'de yükselen Garage Simplicity projesinde yaşam geçtiğimiz şžubat ayında başladı

Modern mimari, bol güneş ışığı alan daireler ve her tür konforu sunan yaşam alanlarıyla Sancaktepe'de yükselen Garage Simplicity projesinde yaşam geçtiğimiz şžubat ayında başladı. Ulaşım açısından oldukça önemli bir noktada bulunan Garage Simplicity, önemli çekim noktalarına çabuk ve kolay ulaşım imkanıyla dikkat çekiyor
 
Projenin adı: Garage Simplicity.

Projenin lokasyonu: Sarıgazi-Sancaktepe.

Yapan şirket: Garage İnşaat.

Satış pazarlama sorumlusu: Parsell Pazarlama ve Satış Yönetimi / Zeynep Salman.

İnşaata başlama tarihi: Kasım 2008

İnşaatı bitirme tarihi: şžubat 2011.
 
Toplam arsa: 13 bin 500 metrekare.

Toplam inşaat alanı: 37 bin 776 metrekare.

Ticari alanlar: Alışveriş merkezi ve 11 adet mağaza.
 
Sosyal donatılar: Yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, yürüyüş parkuru, spor salonu, sauna ve buhar odaları, çocuk oyun alanı.
Konut sayısı: 252 daire
 
Konut bilgileri: Brüt alanları 106 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 normal ve dubleks ve 4+1 dubleks daireler yer alıyor.

Projede minimum metrekare satış fiyatı: 1.800 TL.
 
Projedeki en ucuz ve en pahalı konutun fiyatı: 203 bin TL – 560 bin TL.

Ödeme koşulları: Minimum yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanılabiliyor.

Projedeki binaların kat yükseklikleri: 4 katlı.
 
Projenin ayırt edici özelliği: Az katlı mimari anlayışıyla hayata geçirilen Garage Simplicity projesi, okul ve hastanelere yakın bir noktada olmasıyla dikkat çekiyor. Spor kompleksinde üyelik sistemi uygulamasıyla diğer projelerden ayrılıyor.
 
Projede anneler için neler var: Garage Simplicity'de yaşayan anneler için sauna, fitness salonu, özel peyzaj alanları ile tasarlanmış yürüyüş alanlarına yer verildi.

Projede babalar için neler var: Babalar keyifli zaman geçirebileceği açık yüzme havuzu ve fitness salonu bulunuyor.

Projede çocuklar için neler var: çocuklarının güvenli vakit geçirebileceği yeşillik alanlar, yüzme havuzu ve oyun alanı yer alıyor.

Projede yalnız yaşayanlar için neler var: Spor salonu.
 
Projeye en yakın anaokulu veya kreş: Özel Bilgi Işığı Anaokulu 2-3 kilometre, Özel Sardunya Anaokulu 2.8 kilometre, Özel Küçük Prens Okulları 3.5 kilometre, Gelincik çocuk Evleri 9 kilometre, Ninni Bebek ve çocuk Evi 9.5 kilometre, Anakent Anaokulu 11 kilometre mesafede bulunuyor.
 
Projeye en yakın özel ilköğretim okulu: Özel Sezin İlköğretim Okulu 1.9 kilometre, Özel Samandıra Birikim İlköğretim Okulu ise 3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.
 
Projeye en yakın devlet okulu: şžehit Öğretmen Nurgül Kale İlköğretim Okulu 320 metre, Teletaş İlköğretim Okulu 625 metre, Mustafa Vasıf Karslıgül İlköğretim Okulu 1.7 kilometre, 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu 2.2 kilometre, şžehit Öğretmen Sevda Aydoğan İlköğretim Okulu 2.3 kilometre, 60. Yıl Sarıgazi İlköğretim Okulu 2.4 kilometre, çekmeköy İlköğretim Okulu ve 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi 2.5 kilometre mesafede bulunuyor.
Projeye en yakın kolej: 8,5 kilometre mesafede Özel İstanbul çevre Koleji yer alıyor.
 
Projeye en yakın devlet liseleri: 10 kilometre mesafede Ümraniye Mehmetçik Lisesi, Samandıra Lisesi ve Sarıgazi Ticaret Meslek Lisesi bulunuyor.
Projeye en yakın poliklinik ve hastaneler: Özel Dörtyol Polikliniği 1.5 kilometre, çekmeköy Tıp Merkezi 1.8 kilometre, Medi Tıp Merkezi 2.1 kilometre, Özel Barış Tıp Merkezi 1.5 - 2 kilometre uzaklıkta.
Projeye en yakın akaryakıt istasyonu: BP Miralay Petrol 50 metre, Shell Muto Petrol 220 metre, BP Demiroğlu Petrol 600 metre mesafede yer alıyor.
 
En yakın alışveriş merkezi: Tepe Meydan IKEA 'ya 5.5 kilometre, Ümraniye Carrefour AVM 'ye 7 kilometre mesafede yer alıyor.
 
Havaalanlarına uzaklığı: Sabiha Gökçen Havalimanı 'na uzaklığı 15.3 kilometre, Atatürk Havalimanı 'na uzaklığı ise 30.8 kilometre.
 
TEM ve E-5'e olan uzaklığı:   TEM 'e 5.5 kilometre, E-5 'e 8.5 kilometre mesafede bulunuyor.
 
Projenin mimarı: Dr. Mahmut Kös

0216 526 61 72    
www.simplicitylife.com

info@simplicitylife.com

Projeden görüntüler için tıklayınız

Sinem ÖZTÜRK/Emlakkulisi.com