02 / 05 / 2024

Garanti Bankası, Altın Örümcek Web Ödüllerini topladı!

Garanti Bankası, Altın Örümcek Web Ödüllerini topladı!

Garanti Bankası, “Altın Örümcek Web Ödülleri” kapsamında, 2009 yılının ödüllerini topladı banka “Çevrimiçi Bankacılık” kategorisinde Garanti’ye 8’inci kez “Birinci



İnternet sitesi www.garanti.com.tr, “Çevrimiçi Bankacılık” kategorisinde Garanti’ye 8’inci kez “Birincilik” kazandırdı. Bankanın iştiraki Garanti Mortgage’ın garantimortgage.com adresindeki web sitesi ise “Finans” kategorisinde “Üçüncülük” ödülünü aldı. Garanti ayrıca; garantitalentcamp.com ile “Eğitim” kategorisinde birincilik, garanticevrecikobi.com ile “Sosyal Sorumluluk” kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, “Garanti, Altın Örümcek Ödülleri’nde, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da adeta patlama yaptı. Çalışmalarımızın, Altın Örümcek jürisi ve halkımız tarafından takdir edilmesi bizi çok mutlu ediyor. Garanti’nin, mortgage’dan proje ve ürünlere kadar tüm hizmetlerine ait web sitelerinin her yıl farklı ödüller kazanması, bizim için ayrı bir değer taşıyor. Bankamızın teknolojik gücünü yansıtan ödüller, internet alanındaki liderliği sürdürmemiz, her zaman olduğu gibi fark yaratmamız için bize güç veriyor.” dedi.

Altın Örümcek Web Ödülleri

Web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen, geleneksel hale gelmiş Türkiye'deki ilk ve tek bağımsız platform organizasyonudur.
2002 yılından bu yana Doruknet tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, web ve internet teknolojileri, pazarlama ve iletişim alanlarında uzman jüri üyeleri, her sene Türkiye'de gerçekleştirilen başarılı uygulamaları belirlemektedir. Altın Örümcek Web Ödülleri’nin birincileri, jürinin yanı sıra halkın da oylarıyla seçilmektedir. 


Geri Dön