Kent Haberleri

Garanti Bankası çıldırdı! Acil bakın

Bankalar tarafından hazırlanan kredi paketleri arasında Garanti Bankası tarafından hazırlanan kredi paketi bir hayli dikkat çekti. Banka, sıfır faiz ile kredi vereceğini duyurdu. O özel bankalar arasında yer alan Garanti Bankası tarafından hazırlanan kredi paketi de kısa süre içerisinde kendisini ön plana atmayı başardı

Özel bankalar hazırladıkları kredileri peşi peşine vatandaşlara duyurmaya devam ediyorlar. O özel bankalar arasında yer alan Garanti Bankası tarafından hazırlanan kredi paketi de kısa süre içerisinde kendisini ön plana atmayı başardı. 

 

Bir yandan faiz oranları artarken, diğer taraftan da müşterilere verilen kredi limitleri düşürülüyor. Ancak bankaların bir kısmı da çeşitli kredi kampanyaları ile müşterilerini desteklemeye devam ediyor. Ülkenin önde gelen bankalarından olan Garanti Bankası, müşterileri için faizsiz nakit kredisi vereceğini duyurdu. Bankanın. Belirtmiş olduğu şartları taşıyan tüm müşteriler, bu kampanyadan rahatça faydalanabilecek.

Garanti Bankası, müşterileri için faizsiz kredi desteği sağlayacağını duyurdu. Bankanın verecek olduğu sıfır faizli kredi imkanından faydalanabilmek için, ilk kez Garanti Bankası müşterisi olmak gerekiyor. Yani banka bu krediyi, yeni müşterileri için verecek.

Bankanın sunmuş olduğu bu kredi kampanyasından, müşterilerin yalnızca bir kez yararlanma hakkı bulunuyor. Ayrıca sıfır faizli kredi kampanyası, bireysel kartlar için geçerli olacak. Ticari kartlar, sanal kartlar ve ek kartlar, kampanyadan faydalanamıyor.

Garanti Bankası’nın yeni müşterileri için verecek olduğu faizsiz kredi desteği, yalnızca bankaya yeni gelen müşterileri kapsayacak. Bununla birlikte nakit kredi için konulan üst limit 10 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Bankanın vereceği faizsiz nakit kredi için, müşteriler 10 bin TL’ye kadar çekim yapabilecek. Öte yandan bu kredinin geri ödemesi için de 6 aylık vade verilmekte. Ancak 10 bin TL’nin üzerinden nakit avans kredisi kullanmak isteyenler, bankanın belirlemiş olduğu güncel faiz oranları ile işlem yapabilirler.