Kent Haberleri

Garanti Bankası emekli promosyon miktarını açıkladı. Asıl büyük yarış şimdi başlıyor

Garanti Bankası tarafından emekli promosyon miktarına ilişkin açıklama yapıldı. Banka, emekli promosyonu olarak ne kadar vereceğini açıkladı. Emekli maaşlarında zam gelişmelerinin ardından bankalar emekli promosyonları açıklamak için adeta birbiriyle yarışa girdi

Garanti Bankası tarafından vatandaşlara yönelik kampanyalar açıklanmaya devam ediyordu. Emekli maaşlarında zam gelişmelerinin ardından bankalar emekli promosyonları açıklamak için adeta birbiriyle yarışa girdi. Emekli promosyon miktarını açıklayan bankalardan biri de Garanti Bankası oldu. 

 

Garanti BBVA resmi internet adresi üzerinden paylaşılan bilgilere göre, emekli maaşını bankadan alan kişilere 7 bin 500 TL nakit promosyonun yanı sıra kredi kartı ile 500 TL’lik harcamalara 1.000 TL bonus kazanma fırsatı sunuluyor.

Bu promosyon kampanyasının yanı sıra EYT’li olan ancak prim borcu olan kişilere de avantajlı faiz oranları ile EYT Prim Borcu Kredisi sunuluyor. Garanti BBVA EYT Prim Borcu Kredisi hakkında detaylı bilgi alma için EYT Kredisi sayfasına göz atabilirsiniz.

GARANTİ BANKASI'NDAN PROMOSYON ALMAK İÇİN NE YAPMANIZ GEREKİYOR 

Emekli maaşını bankadan almak isteyen yeni emeklilerin SSK veya BAĞ-KUR’dan emekli olacaksa SGK müdürlüklerine şahsen giderek ya da e-Devlet Kapısı üzerinden ulaşılabilen Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde,

Emekli Sandığı’ndan emekli olacak vatandaşların da çalıştığı kuruma vereceği emeklilik dilekçesinde Garanti BBVA’yı seçmeleri durumunda promosyon kampanyasından yararlanabilecekleri belirtilmiştir.

Maaşını Garanti BBVA’ya taşımak isteyen vatandaşlar da, henüz müşteri değilse şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil üzerinden emekli maaşını kolay bir şekilde taşıyabilir ve promosyon kampanyasından yararlanabilir.

Garanti BBVA müşterisi olan ve emekli maaşını PTT ya da başka bir bankadan alan kişilerin maaşlarının üzerinde herhangi bir bloke yoksa Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla emekli maaşlarını taşıyabilecekleri belirtilmiştir. Bu dijital kanallar aracılığıyla banka değişikliği başvurusu yaparak emekli promosyon kampanyasından faydalanabilirsiniz.