Kent Haberleri

Garanti Bankası emeklilerden sonra herkesi güldürdü! Bu müjdeyi kaçırmayın! Promosyon değil ama onun kadar iyi!

Garanti Bankası, borçlarıyla mücadele eden ve nakit sıkıntısı çeken müşterilerine özel faizsiz kredi kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar...Nakit ihtiyacı olan müşterilerine faizsiz kredi imkanı sağlayan banka, başvuruları kabul ediyor

Garanti Bankası, borçlar ve enflasyonla mücadele eden vatandaşlara yönelik bir fırsat sunuyor. Nakit ihtiyacı olan müşterilerine faizsiz kredi imkanı sağlayan banka, başvuruları kabul ediyor. Ancak bu tekliften yararlanmak için birtakım şartları yerine getirmek gerekiyor. Faizsiz kredi başvurularının son tarihi ise henüz belirtilmedi. Tüm detayları öğrenmek için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASINDA SON GÜNLER

Garanti Bankası, nakit sıkıntısı çeken müşterileri için müjdeli bir haber duyurdu. Banka, faizsiz kredi kampanyasına başladı ve başvuruda bulunan müşterilerine 10.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Kampanya 13 Nisan 2023 tarihinde başladı ve birkaç gün içinde sona erecek.

Enflasyon ve kur farkının artmasıyla birlikte, bu kampanya milyonlarca vatandaş için büyük bir rahatlama kaynağı olacak. Faizsiz kredi almak isteyen vatandaşların, Garanti Bankası şubelerine başvuruda bulunmaları gerekiyor. Ancak kampanyadan yararlanmak için bazı şartlar sağlanmalı. Bankanın kampanyası, kısa sürede yoğun ilgi gördü ve şubelerde uzun kuyruklar oluştu.

10 BİN TL FAİZSİZ KREDİ NASIL ALINIR?

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Banka, mobil uygulamayı indiren müşterilerine özel faizsiz kredi imkanı sunuyor.

Başvuruları mobil uygulama üzerinden gerçekleştirilebilen kampanya, Garanti BBVA'ya ilk defa müşteri olanlara 10 bin TL tutarında faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Kampanyaya ilişkin detaylar bankanın resmi internet sitesinde yer alıyor.

FAİZSİZ KREDİ BAŞVURUSU

Garanti BBVA, müşterilerine özel faizsiz kredi kampanyası düzenliyor. Kampanyadan faydalanmak için öncelikle "Müşteri Olmak İstiyorum" butonuna tıklamalı ve Garanti BBVA müşterisi haline gelmelisiniz. Daha sonra, uygulama üzerinden 5 gün içinde hayat sigortası yaparak veya yapmadan, faizsiz krediden yararlanabilirsiniz.

Faizsiz kredi kampanyası, 13 Nisan'da başladı ve 12 Mayıs'ta sona erecek. Başvurularınızı son 2 gün içinde yapabilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak için ilk kez Garanti BBVA müşterisi olmanız gerekiyor ve 10 bin TL'ye kadar faizsiz kredi alabilirsiniz.

Ev alacaklar hemen baksın! Tapuda bunlara dikkat edin! İmzadan önce bilmeniz gerek!
BIST 100'de teknoloji ve ticaret sektörleri çok sert düştü!
Aile destek Mayıs 2023 ödemesi! Peş peşe açıklandı! Görmeyen duymayan, kaçıran olmasın!