Ekonomi

Garanti Bankası müşterilerine bilgisayar hediye ediyor! Başvuru için bugün son!

Garanti BBVA, teknolojik yatırım niteliğinde bir fırsat sundu. Bu fırsat sayesinde müşterilere bilgisayar hediye edilecek. Teknolojinin gelişmesi, finansal kurumları  hizmet kalitesini iyileştirmesi amacıyla çeşitli kampanyalar düzenlemesine yöneltiyor. İşte Garanti BBVA’dan gelen kaçırılmaz fırsat…Yeni kampanyalarından biri de teknolojik yatırım niteliğinde bilgisayar hediyesi oldu

Garanti BBVA, çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Yeni kampanyalarından biri de teknolojik yatırım niteliğinde bilgisayar hediyesi oldu. Teknolojik ilerlemeyle birlikte müşteri memnuniyetini sağlamayı amaçlayan banka, kaçırılmaz bir fırsat sundu. İşte Garanti Bankası’ndan bilgisayar hediyesi hakkında tüm detaylar… 

Garanti BBVA, müşterilerine özel Monster Tulpar oyun bilgisayarı hediye ediyor. Teknoloji ve bilgisayarların günümüzde kaçınılmaz bir araç olarak kullanılmasından dolayı bu hediye büyük önem kazanıyor. 30 Haziran'a kadar geçerli olan bu kampanya, bankanın internet sitesi üzerinden herkese duyurulmuştur.

Kampanyaya nasıl katılabilirim?

Garanti BBVA tarafından sunulan oyun bilgisayarı hediyesi kampanyasına katılım için bazı detayların bilinmesi gerekiyor. Kampanyaya katılmak için öncelikle Garanti BBVA Mobil uygulaması indirilmelidir. Uygulama mobil cihaza indirildikten sonra müşteri olmak için başvuru işlemleri tamamlanmalıdır. Bu işlemler tamamlandıktan sonra 1 çekiliş hakkı elde edilmiş olacak. Monster Tulpar T7 V20.5 17,3 oyun bilgisayarı çekilişinde toplamda 50 kişi yer alacaktır.

Çekiliş detayları 

Garanti BBVA'nın müşterilerine özel olarak sunulan çekiliş, belirli süre içerisinde yapılacak ve açıklanacak. 17 Temmuz 2023'te çekilişin Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün izniyle noter huzurunda yapılacaktır. 21 Temmuz 2023'te sonuçları Türkiye Gazetesi'nde açıklanacaktır. Çekiliş açıklandıktan sonra kazananların belirli tarihler arasında hediyelerini alabilmeleri için başvurmaları gerekecektir. 

Kampanya şartları 

Garanti BBVA tarafından sunulan oyun bilgisayarı kampanyasında bazı şartların karşılanması gerekmektedir. Öncelikle bu kampanya yeni gelen Garanti BBVA müşterilerine özeldir. Dolayısıyla yeni müşteriler bu kampanyaya katılabileceklerdir. 

Kampanyaya katılım sağlayamayan bazı kişiler de banka tarafından açıklanmıştır. Teknik inceleme sonucunda takibe alınan müşteriler, 18 yaşından küçükler, banka çalışanları, U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları ve tüzel kişiler çekilişe katılamamaktadır. Bu şartlar kapsamında çekilişe belirli kişiler katılacak olup 30 Haziran’a kadar başvurmaları gerekmektedir. 

Garanti Bankası'ndan faizsiz kredi müjdesi. Vakit kaybetmeden başvurun

Garanti Bankası'ndan 3 milyon TL'lik konut kredisi! İşte detaylar

8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!