Kent Haberleri

Garanti Bankası müşterilerinin acil bakması gerekiyor... Para ödemesi gerçekleştirilecek

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir kampanya hazırlandı. Banka müşterilerine bin TL para ödemesi gerçekleştirecek. İşte Garanti Bankası tarafından hazırlanan kampanyanın detayları... Bankalar tarafından müşteri tutma yarışı hız kazanırken, bu yarışa Garanti Bankası da seri bir şekilde katıldı

Bankalar müşterilerini ellerinde tutmak ve daha fazla müşteri çekebilmek adına kıyasıya bir yarışın içinde olmaya devam ediyor. Bankalar tarafından müşteri tutma yarışı hız kazanırken, bu yarışa Garanti Bankası da seri bir şekilde katıldı. Garanti Bankası tarafından müşterilere yönelik para ödemesi yapılacağı belirtildi. İşte Garanti Bankası'nın kampanyasının detayları. Garanti Bankası’nın kampanyaları çok sayıda kişi tarafından takip ediliyor. İnternet sayfası üzerinden yer alan bilgilendirmeye göre Garanti Bankası 1 Mart ile 31 Mart tarihleri arasında düzenlediği kampanya kapsamında 1.000 TL hediye verecek.

Buna göre Garanti Bankası müşterileri yakınlarını Mobil’den Garanti Bankası müşterisi olmak için davet etmeleri halinde 1.000 TL’ye kadar bonus kazanabilecekler.

Yakınını Davet Et Kampanyası kapsamında bonus kredi kartı ya da paracard sahibi olanların kampanyadan yararlanabileceği belirtildi. Her yakın için 250 TL olmak üzere toplam da 1.000 TL’ye kadar bonus verilecek.

Kampanyaya ilişkin detaylı bilgilerin Garanti Bankası’nın resmi web sayfası üzerinden aktarıldığı açıklandı.

GARANTİ BANKASI KAMPANYALARI 

Garanti Bankası tarafından müşterilere yönelik başka kampanyalar da düzenleniyor. Garanti Bankası tarafından düzenlenen başka bir kampanyanın detayları da sizler için derlendi.