Kent Haberleri

Garanti Bankası, Nakit İhtiyacı Olanlara Özel 1.000 TL Kampanyasıyla Dikkat Çekiyor!

Garanti Bankası, nakit sıkışıklığı olanlara 1.000 TL ödeme yaparak dikkat çekiyor. Kampanya detayları açıklandı ve başvuru avantajı sunuyor. Herkes hemen faydalanabilir! İşte ayrıntılar...000 TL ödeme yapma kararı aldı

Garanti Bankası, nakit sıkışıklığı yaşayan bireylere özel olarak 1.000 TL ödeme yapma kararı aldı. Bu özel kampanya ile müşterilerin dikkatini çekmeyi hedefleyen Garanti Bankası, nakit ihtiyacı olanlara büyük bir fırsat sunuyor. Kampanyanın detayları kısa süre önce açıklandı ve başvuru yapacak kişiler için büyük bir avantaj sağlıyor. Nakit ihtiyacı olan herkes, bu özel kampanyadan hemen faydalanabilir!

Mayıs ayında bankalar arasındaki rekabet hız kesmeden devam ediyor. Bu yoğun rekabet günlerinde Garanti Bankası, müşterilerine büyük bir sürpriz yapmaya karar verdi. Nakit ihtiyacı olanlar için başlatılan kampanya, adeta bir ilaç gibi geldi. Kampanya detayları ise kısa bir süre önce duyuruldu. İşte tüm ayrıntılar...

BAŞVURU YAPANA 1000 TL ÖDENİYOR

Garanti Bankası, son zamanlarda sıkça kampanyalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yeni duyurduğu kampanya ise milyonların dikkatini çekmeyi başarıyor. Bu kampanya sayesinde Garanti Bankası, milyonların gündeminde yer alıyor.

Garanti Bankası, mobil uygulama üzerinden müşteri olmanıza imkan tanıyan bir fırsat sunuyor ve bununla da yetinmiyor. Mobil uygulama üzerinden Garanti Bankası müşterisi olan kişilere 1000 TL değerinde bonus ödemesi yapıyor. Kampanya detayları, resmi internet sitesinde paylaşıldı.

GARANTİ BANKASI'NDAN NAKİT KAMPANYASI

Garanti Bankası, başlattığı kampanyadan yararlanmak için belirli koşulların sağlanması gerektiğini duyurdu. Kampanya, 1 Mayıs ile 31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak ve ayrıntıları paylaşıldı. Kampanyadan faydalanmak için mobil uygulamayı belirtilen tarihler arasında indirip müşteri olmanız gerekmektedir.

Ayrıca, Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurusu yaparak onay almanız gerekmektedir. Bu kart başvurularını Garanti Bankası'nın resmi mobil uygulaması, bonus.com.tr veya moneybonus.com.tr üzerinden gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Kampanya sadece Garanti Bankası Bonus, Money Bonus ve sanal kartlarını kapsamaktadır. Diğer kartlar kampanya dışında kalmaktadır.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılan müşteriler, belirtilen şartları yerine getirmeleri durumunda 1000 TL tutarında bonus kazanma fırsatına sahip olacak. Bu bonuslar, 27 Haziran - 27 Temmuz 2023 tarihleri arasında kullanılabilecek. Kullanılmayan bonuslar ise 28 Temmuz 2023 tarihinden itibaren geçerliliğini yitirecektir.

Kampanya kapsamında her müşteri, 1000 TL tutarında bonus puan kazanma hakkına sahiptir. Garanti Bankası'na ilk kez müşteri olanlar ise aynı zamanda 10 bin TL'ye kadar faizsiz taksit avans kampanyasından da yararlanabilir.