Ekonomi

Garanti bankası promosyon miktarı ne kadar?

Emekli promosyon konusu hala gündemde olan konulardan biridir. Emekli vatandaşlar tek tek bankaların promosyon miktarını araştırmaktadır. Onlardan biri de Garanti Bankası. İşte Garanti Bankası promosyon miktarı!Peki “Garanti bankası promosyon miktarı ne kadar?” sorusunun yanıtı…

Garanti bankası promosyon miktarı pek çok emekli tarafından merak edilmektedir. Peki “Garanti bankası promosyon miktarı ne kadar?” sorusunun yanıtı…

EMEKLİ PROMOSYON TARİHİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir sorusunun yanıtı şöyle; “Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir?” şeklinde sorular soruyorlar. Emekli promosyon ödemeleri hangi bankadan promosyon alınacaksa hangisi ile sözleşme imzalandıysa, o bankanın resmi internet sitesine girerek ya da müşteri hizmetlerini arayarak, istediğiniz soruları, emekli promosyon sorularını da yöneltebilirsiniz.

İşte diğer merak edilen detaylar…

GARANTİ BANKASI PROMOSYON MİKTARI NE KADAR?

Garanti BBVA'da emekli maaşı 1500 TL'ye kadar olan emekli vatandaşlar 4.000 TL, 1.500 – 2.500 TL arasında olan emeklilere 5.000 TL ve 2.500 TL ve üstünde olan emeklilere ise 6.000 TL tutarında nakit promosyon fırsatı sunulmaktadır.

HALKBANK PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR?

Halkbank, 1.500 TL'den düşük emekli maaşı alan vatandaşlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alan kişilere 625 TL, 2.500 TL'den fazla maaş alanlara da 750 TL ödeme alınıyor.

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON 2022 NE ZAMAN?

Ziraat Bankası promosyon için başvuruları, 18.10.2022 tarihinde başlamıştır. Bu promosyon ödemeleri 01.11.2022 tarihine kadar geçerlidir.

TEB PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR?

Emekli maaşını 36 ay boyunca TEB bankasından almayı taahhüt edenler, bu taahhüt süresince en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı veren emekli maaş müşterileri 5 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon ödemesinden yararlanabiliyor.

AKBANK MAAŞ PROMOSYONU NE KADAR?

Akbank’tan emekli maaş promosyonu almak isteyenler, Akbank’ın promosyon ödemelerine dair detayları sorguluyor.  SGK Emekli Maaşını Akbank'tan alan kişiler, 7.000 TL' ye varan promosyon alabiliyor. SSK, Bağkur ya da Emekli Sandığı emekli maaşınızı 1 Ekim ile 31 Ekim 2022 tarihleri arasında Akbank'a taşıyıp ve 3 yıl boyunca maaşını bu bankadan almayı taahhüt ederlerse, 7.000 TL'ye varan promosyon fırsatını yakalayabiliyor.

Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?

Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir?

Ziraat Bankası emekli promosyonunda beklenen tarih açıklandı! Tüm emekliler yollara düşüyor! İşte detaylar!