04 / 09 / 2024

Garanti BBVA resmen duyurdu: Bu ay sonuna kadar başvurana 25 bin TL taksitli avans müjdesi! Son dakika!

Garanti BBVA resmen duyurdu: Bu ay sonuna kadar başvurana 25 bin TL taksitli avans müjdesi! Son dakika!

Garanti BBVA, ücretsiz taksitli nakit avans kampanyasını duyurdu. Başvuranın hesabına 25 bin TL yatıyor. İşte Garanti BBVA taksitli nakit avans detayları...



Bankalar tarafından hayata geçirilen faizsiz kredi kampanyaları, vatandaşların faiz ödemeden ihtiyaçlarını gidermesini sağlıyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, bankaların avans kampanyalarını yakından takip ediyor. 

Bankalar, Eylül ayına girilmesiyle beraber nakit avans kampanyalarını duyurmaya başladı. Nakit avans, şubeye gitmeye gerek kalmadan mobil uygulamalar üzerinden alınabiliyor. 

Garanti BBVA da nakit ihtiyaçlar için ücretsiz taksitli nakit avans kampanyasını duyurdu. Banka aracılığıyla, nakit paraya ihtiyacınız olduğunda taksitli nakit avansınızı hiçbir formalite olmadan çekebilir, sabit taksitle ve uygun faiz oranıyla rahat bir şekilde geri ödeyebilirsiniz. 

Garanti BBVA resmen duyurdu: Bu ay sonuna kadar başvurana 25 bin TL taksitli avans müjdesi! Son dakika!

GARANTİ BBVA TAKSİTLİ NAKİT AVANS BAŞVURU 

Garanti BBVA taksitli nakit avans başvuruları, Mobil, internet bankacılığı, ATM, Müşteri iletişim merkezi ve Bonus Flaş aracılığıyla yapılabiliyor. 

Henüz Garanti BBVA müşterisi olmayanlar şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil’den müşterimiz olabiliyor. Ardından redi kartı başvurusu yaparak ücretsiz taksitli nakit avans kullanılabiliyor. 

Ücretsiz taksitli nakit avans, kredi kartınızın limiti dahilinde acil nakit para ihtiyaçlarınızı gidermek amacıyla geliştirilen ve geri ödemesi eşit taksitler halinde yapılan bir ödeme türü. 

Garanti BBVA taksitli avans için aylık faiz oranı yüzde 5 olarak belirlendi. 

Garanti BBVA resmen duyurdu: Bu ay sonuna kadar başvurana 25 bin TL taksitli avans müjdesi! Son dakika!

GARANTİ BBVA TAKSİTLİ NAKİT AVANS NE KADAR? ERKEN KAPAMA YAPILIR MI?

Garanti BBVA taksitli nakit avans, müşteri bazında 25 bin Türk Lirası limit sınırı ile kullanılabiliyor. Nakit limiti 25 bin TL'Den düşük olan müşteriler nakit limitleri kadar kullanım yapabiliyor. 

Bireysel kredi kartları ile yapılan taksitli nakit avans işlemlerinde ücret alınmıyor. 

Taksitli nakit avans işlemine son ödeme tarihine kadar ödeme yapılmazsa ya da taksit tutarından daha az ödeme yapılırsa, anapara taksit tutarı üzerinden günlük mevcut nakit faizi işliyor. 

Erken Kapama ve Kısmi Kapama yapılması durumunda kalan anapara üzerinden günlük mevcut nakit avans faizi işletiliyor. Erken kapama işlemleri, Garanti BBVA Mobil'den, Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi'nden, Garanti BBVA İnternet üzerinden yapılabiliyor. 

Taksitli nakit avans işlemlerinde vadesi gelmemiş bir veya birden fazla taksit ödemesi yapma ve kalan borcu minimum 2 ve maksimum ekstrelenmemiş kalan taksit adedi kadar yeniden yapılandırma imkanı sunuluyor. 

Altında 'alım' fırsatı başladı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın etti! 4 Eylül 2024 altın fiyatları!

Akbank emekli promosyonunda son dakika! Eylül 2024 rakamı resmen açıklandı!

2025'te emekli maaşları yüzde 30 düşecek mi? Milyonlarca emekli için açıklama geldi!


Geri Dön