Kent Haberleri

Garanti Bankası son dakika vererek kampanyasını açıkladı! Paraya ihtiyacı olan hiç düşünmeden buraya baksın!

Garanti BBVA, Bonus kredi kartı veya Paracard sahiplerine özel "Yakınını Davet Et" kampanyasıyla, mobil müşteri olan her yakını için 1.000 TL'ye varan bonus fırsatı sunuyor."Yakınını Davet Et" kampanyası kapsamında, Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olan müşteriler, 16 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında mobil uygulama üzerinden yakınlarını müşteri olmaya davet edebilirler

Garanti BBVA, müşterilerine avantajlı bir kampanya sunarak yakınlarını davet etmelerini teşvik ediyor. "Yakınını Davet Et" kampanyası kapsamında, Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olan müşteriler, 16 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında mobil uygulama üzerinden yakınlarını müşteri olmaya davet edebilirler.

 

Kampanyaya katılan müşteriler, her davet ettikleri yakın için 250 TL bonus kazanma fırsatı elde ediyor. Toplamda ise 1.000 TL'ye kadar bonus ödülü kazanma imkanı bulunuyor. Bunun yanı sıra, davet edilen kişi mobil müşteri olduktan sonra kendi yakınlarını davet ederek ek bonus kazanma şansına sahip.

Kampanya kapsamında davet edilebilecek kişiler arasında, Garanti BBVA müşterisi olmayan 18 yaş üzeri herkes yer alıyor. Davet kodunu giren ve mobil müşteri olan her yakın, 250 TL bonus kazanma hakkına sahip oluyor. Daha sonra kendi davetlerini yaparak toplamda 1.000 TL'ye kadar ek bonus elde edebiliyorlar.

Ödüllerin yüklenebilmesi için davet kodunun kampanya dönemi içinde kullanılması gerekmektedir. Ayrıca, davet eden müşterilerin Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olması gerekmektedir. Kampanya sürecinde başvurulan ve onaylanan bir Bonus kredi kartı veya Paracard ile davet edilen kişinin müşteri olma sürecini tamamlaması halinde bonus ödülü kazanılabilmektedir.

 

16 Mayıs - 31 Mayıs tarihleri arasında ödül kazanan müşterilere bonus yüklemeleri 30 Haziran'a kadar yapılacak. 1 Haziran - 30 Haziran tarihleri arasında ödül kazanan müşterilerin bonus yüklemeleri ise 31 Temmuz'a kadar gerçekleştirilecektir.

Garanti BBVA, müşterilerine sunmuş olduğu bu avantajlı kampanya ile hem müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor hem de yeni müşteriler kazanarak müşteri tabanını genişletmeyi amaçlıyor. Davet et kazan kampanyası, Garanti BBVA'nın müşterilerine sunmuş olduğu birçok fırsattan sadece biri olup, diğer promosyon kodu içeren kampanyalarla birleştirilememektedir.

Detaylı bilgilere "Garanti BBVA Mobil" uygulaması üzerinden ulaşabilir ve kampanyadan yararlanabilirsiniz. Garanti BBVA, kampanya koşullarını değiştirme, ek bilgi ve belge talebinde bulunma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutmaktadır.

Doların yükselmesiyle Türkiye, iPhone 14'ün satıldığı en pahalı ülke oldu!
Yeni Aile Bakanı müjdeyi verdi, 'Aile Destek' ödemesi değil ama en az 1.375 TL verilecek!
İslam Memiş'in inanılmaz tahmin: Dolar 30 TL'ye fırlayacak! Gram altın içinse olağanüstü rakamlar geliyor! Acilen bakın!