Kent Haberleri

Garanti Bankası son dakika vererek resmen duyurdu... Garanti müşterileri acilen hemen baksın!

Garanti Bankası, hazırladığı kampanyanın ayrıntılarını kamuoyuyla paylaştı. Müşterilerin kampanyaya dikkatle göz atmalarının faydalı olacağı belirtildi. Bonus kampanyası da büyük ilgi görüyor ve Garanti Bankası tarafından sunulan bu kampanyanın detayları da müşterilerle paylaşıldı

Garanti Bankası, müşterilerine sık sık kampanyalar sunmaya devam ediyor ve bu kampanyaların ayrıntıları da düzenli olarak müşterilerle paylaşılıyor. Bonus kampanyası da büyük ilgi görüyor ve Garanti Bankası tarafından sunulan bu kampanyanın detayları da müşterilerle paylaşıldı. İşte ayrıntılar...

Garanti BBVA, Nisan ayı boyunca dijital kanalları aracılığıyla temassız müşteri olma teknolojisiyle Bonus veya Money Bonus kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilere özel bir kampanya sunuyor. Kampanyaya katılan müşteriler, 20 Mayıs'a kadar yapacakları ilk tek seferlik 1000 TL ve üzeri harcamalarında 1000 TL bonus kazanacaklar. Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvuruları, Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr veya moneybonus.com.tr üzerinden yapılmalıdır.

Kampanya, Garanti BBVA Bonus'lar ve Money Bonus başvurularını kapsamaktadır. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir. Personel kartları da kampanya kapsamında değildir. Sanal kartlar ise kampanyaya dahildir.

Kazanılan bonuslar 27 Mayıs-27 Haziran 2023 tarihleri arasında kullanılabilir ve en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir. Kullanılmayan bonuslar ise 28 Haziran 2023 tarihinde geri alınacaktır. Kampanya müşteri bazında olup bir müşteri en fazla 1000 TL bonus kazanabilir. Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, vergi ödemeleri ve bonus kullanımları dahil değildir. İnternetten yapılan harcamalar kampanya kapsamındadır ancak internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Aile Bakanlığı'ndan nisan ayı müjdesi!.. Acil bakın hemen tam bu kadar para ödenecek!
İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... İş Bankası müşterileri acilen buraya baksın!
Aile Destek Programı Nisan 2023 müjdesinin ardından flaş bir gelişme yaşandı... Acil bakın hemen 2.750 para ödenecek!