Kent Haberleri

Garanti Bankası son dakika vererek resmen duyurdu... Paraya ihtiyacı olan acil baksın!

Garanti Bankası da, bu ay özel süper kampanyalar sunmaya devam eden bankalardan biri. Kampanyasının detaylarını da vatandaşlarla paylaştı ve bu kampanya 30 Nisan'da sona erecek. Garanti Bankası da bu sürece dahil olarak yeni ve mevcut müşterileri için önemli bir kampanya başlattı

Nisan ayının başlamasıyla birlikte, bankalar kendi bünyelerine müşteri çekmek amacıyla ciddi bir kampanya sürecine girdi. Garanti Bankası da bu sürece dahil olarak yeni ve mevcut müşterileri için önemli bir kampanya başlattı. "Yakınını Davet Et" kampanyası ile nisan ayı sonuna kadar 1000 TL'ye kadar hediye kazanmak mümkün. Kampanya detayları da belirlendi ve açıklandı.

KAMPANYANIN BİTİŞ TARİHİNE DİKKAT EDİN

Garanti Bankası tarafından yapılan son açıklamaya göre, 1 Mart tarihinde başlayan kampanya 30 Nisan'a kadar sürecek. Kampanya kapsamında, yakınlarını Garanti Bankası müşterisi yaparak Mobil uygulama üzerinden davet eden kişilere 1000 TL'ye kadar hediye verilecek.

Davet edilen kişiler, Garanti BBVA Mobil uygulamasındaki "Profil ve Ayarlar > Promosyon Kodu Giriş" adımından promosyon kodunu girebilirler. Kampanya hakkında detaylı bilgiye ve diğer güncel kampanyalara erişmek isteyenler, Garanti Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Yapılan açıklamaya göre, Garanti Bankası'na ait Paracard ya da Bonus kredi kartı sahipleri kampanyaya katılabilecekler. Kampanya süresi boyunca, her bir yakınını Garantili yapan kişilere kişi başı 250 TL ödeme yapılacak ve toplamda 1000 TL'ye kadar para verilecek.

Garanti BBVA Mobil uygulamasını 1-30 Nisan tarihleri arasında indirip ilk kez Garanti BBVA'lı olan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan müşteriler, ilgili kartlarıyla 20 Mayıs'a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamada 1000 TL bonus kazanacaklar.

Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekiyor.

Kampanyaya Garanti BBVA Bonus'lar, Money Bonus başvuruları dahil. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değil.

Personel kartları da kampanyaya dahil değil. Sanal kartlar ise dahil. Kazanılan bonuslar 27 Mayıs - 27 Haziran 2023 tarihleri arasında kullanılabilir ve en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir.

Kullanılmayan bonuslar 28 Haziran 2023'te geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.

Düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, vergi ödemeleri ve bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir. İnternetten yapılan harcamalar da kampanya kapsamındadır. Ancak, kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil değildir.