Ekonomi

Garanti Bankası'ndan 3 milyon TL'lik konut kredisi! İşte detaylar

Garanti Bankası, ev alma hayallerini gerçekleştirecek bir fırsat sundu. 3 milyon TL'lik kredi vereceğini duyuran Garanti, ev sahibi olmak isteyenlere bir şans sundu. Bu krediden yararlanmak için sadece bu belgeleri hazırlamak yeterli olacak! İşte Garanti Bankası’ndan 3 milyon TL’lik kredi detayları…Garanti BBVA, bu hayali gerçekleştirmek için özel çözümler sunmaya devam ediyor

Gayrimenkul piyasasındaki yükselen ev fiyatları, ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini olumsuz etkiliyor. Garanti BBVA, bu hayali gerçekleştirmek için özel çözümler sunmaya devam ediyor. Güçlü bir mortgage hesaplayıcısı ve esnek mortgage çözümleri ile ev sahibi olma hayallerini gerçekleştiriyor. Ev alma hayaliniz varsa Garanti BBVA'nın sunduğu kredi fırsatlarını haberimizden öğrenebilirsiniz...

 

Nasıl başvuru yapılır?

Garanti BBVA, konut kredisi için kişiye özel çözümler sunan bir bankadır. En uygun krediyi seçmek için birçok seçenek sunarak kapsamlı bilgiler vermektedir. Ayrıca bu konut kredisinden başvuruları 444 38 46 numarasından iletmek de mümkündür. Başvuruyu yüz yüze yapmak isteyenler ise Garanti şubelerine gidebilecekler. Garanti BBVA, hem online hem de yüz yüze başvuru süreçlerinde özel olarak rehberlik ederek özelleştirilmiş hizmet sunmaktadır.

Garanti BBVA internet sitesindeki Mortgage Hesaplayıcı ile kredi planlama sürecinizi basitçe görebilirsiniz. Bu araç sayesinde ödeme sürecinizi kolaylaştırabilir ve kredi koşullarının detaylarını öğrenebilirsiniz. Böylece sunulan konut kredisini alıp almama konusunda daha doğru bir karar verebilirsiniz.

 

Faiz oranları, taksit tutarı ve vade süresi

Garanti BBVA, kredi tutarlarını ev satın hayalini gerçekleştirmek üzere uygun şekilde ayarlamıştır. Esnek konut kredilerini özelleştirilmiş ödeme koşullarıyla sunarak herkese uyumlu kredi seçenekleri sunmaktadır. Böylece ev alma hayalinizi bütçenize ve satın almak istediğiniz eve göre belirleme şansınız var.

Piyasadaki en rekabetçi faiz oranlarını sunarak müşterilere özel ve uygun kredi çözümlerini sunmaktadır. Haziran 2023 konut kredisi için de belirlenen faiz oranları ve taksit tutarları açıklanmıştır. Bu krediye göre, kredi tutarı 3 milyon TL olup 240 ay vade yüzde 3,39 oranında belirlenmiştir.  Taksit tutarı ise 101.734,09 TL'dir. Diğer kredi seçenekleri hakkında detaylı bilgi Garanti BBVA resmi internet sitesinde mevcuttur. 

8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Garanti Bankası, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası... En uygun kredi veren bankalar açıklandı

Garanti Bankası 1000 TL verecek