Kent Haberleri

Garanti Bankası'ndan emeklilere mayıs ayı müjdesi geldi. Promosyon oranları değişti

Emeklilere yüksek oranda promosyon veren bankalar arasında yer alan Garanti Bankası'ndan emekli vatandaşlarımıza yönelik müjde geldi. Banka tarafından emekli vatandaşlarımıza verilen promosyon oranları değişti. İşte yeni promosyon oranları. Vatandaşların gözü temmuz ayında emekli maaşlarına yapılması beklenen zamda

Özel bankalar ve emekli bankaları arasındaki emekli promosyon yarışı asıl temmuz ayından sonra emekli maaşlarına yapılacak zamla birlikte şaha kalkacak. Vatandaşların gözü temmuz ayında emekli maaşlarına yapılması beklenen zamda. Asıl o zaman bankalar arasında çılgınca bir promosyon yarışı yaşanması bekleniyor. Ancak temmuz ayından da önce bankalar promosyonlar konusunda ufak ufak turlamaya başladı. Garanti Bankası'ndan da promosyon konusunda önemli bir haber geldi. 

Emekli promosyon ödemeleri geçtiğimiz yıl milyonlarca kişi tarafından en çok araştırılan konular arasında yerini almıştı. Bankalar peş peşe yaptıkları açıklamasında promosyon ödemeleri resmen kızıştı. Bu kapsamda en çok edilen bankalar arasında olan Garanti BBVA promosyon ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı.

Garanti BBVA güncel emekli promosyon rakamları;

Garanti Bankası resmi web sayfası üzerinden emekliler için yaptığı açıklamasında, “Emeklilerin özel bankası Garanti BBVA’dan emeklilere özel promosyon! Emekli maaşınızı “emeklilerin özel bankası” Garanti BBVA’ya taşıyabilir, 7.500 TL’ye varan nakit banka maaş promosyonu avantajından yararlanabilirsiniz”

Emeklilerimize özel kart kampanyası! Maaşını üç yıl Bankamızdan almayı taahhüt edecek emekli müşterilerimiz promosyona ek olarak; kredi kartı ile 500 TL harcamaya 1.000 TL bonus kazanacaklardır.

Diğer tüm bilgilere ulaşabilmek için Garanti BBVA’nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.