Kent Haberleri

Garanti Bankası'ndan emeklilere yönelik büyük haber geldi

Temmuz ayındaki emekli maaş zammından önce bankalar emekli vatandaşlara yapacakları promosyon ödemelerini duyurmaya devam ediyor. Garanti Bankası'ndan da emekli vatandaşlara ödenecek promosyon miktarı hakkında açıklama geldi.  Emekli maaşlarına gerçekleştirilecek zamdan önce de bankalar emekli vatandaşlara yönelik promosyon miktarlarını tek tek açıklamaya devam ediyor

Temmuz ayında emekli maaşlarına zam yapılması bekleniyor. Emekli maaşlarına gerçekleştirilecek zamdan önce de bankalar emekli vatandaşlara yönelik promosyon miktarlarını tek tek açıklamaya devam ediyor. Son olarak Garanti Bankası'ndan emekli vatandaşlar hakkında önemli bir açıklama geldi. 

2022 yılından bu yana emekli vatandaşların yakından takip ettiği emekli promosyon kampanyaları ile ilgili duyurular hız kesmeden devam ediyor. Özellikle emekli vatandaşlar yüksek promosyon ödemesi yapan bankaları araştırırken, Garanti BBVA da güncel rakamlarını duyurdu. İşte detaylar…

2023 Mayıs ayıyla birlikte Garanti BBVA güncel promosyon rakamlarını paylaştı. Garanti BBVA resmi internet adresinden duyurulan kampanyaya göre, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar emekli maaşını bankadan alma için taahhüt veren müşterilerine 8 bin 500 TL’ye kadar ödeme yapılacağı açıklandı.

Ayrıca EYT’li müşterilerine özel Prim Borcu Kredisi de verilmektedir. Prim borcu olan kişiler için cazip faiz oranları ile EYT Prim Borcu Kredisi verilmektedir.

Promosyon ödemesi müşterinin hesabına aktarıldığı vakit taahhüt süresi başlamaktadır.

Promosyon ödemelerinin SGK tarafından belirlenen koşullar kapsamında gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Promosyon ödemeleri, Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesini imzalamasından sonra Garanti BBVA’ya ilk maaşınızın yatmasıyla takiben ilk 3 iş günü içinde yapılmaktadır.