30 / 04 / 2024

Garanti Bankası'ndan müşterilerine 1000 TL müjdesi. Müşteriler hemen baksın

 Garanti Bankası'ndan müşterilerine 1000 TL müjdesi. Müşteriler hemen baksın

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik 1000 TL müjdesi geldi. Garanti Bankası müşterilerinin hemen buna bakması gerekiyor. Özellikle paraya ihtiyacı olan vatandaşları yakından ilgilendiriyor.



Garanti Bankası tarafından hazırlanan kampanyalar vatandaşlara aktarılmaya devam ediliyor. Banka tarafından hazırlanan 1000 TL'lik müjdenin detayları da vatandaşlara aktarıldı. 

1 EYLÜL'DEN İTİBAREN BAŞLADI

1 Eylül tarihinde başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan 1000 TL hediye kampanyası daha önceki süreçte duyuruldu. Söz konusu kampanyanın başlamasına ardından, 1000 TL hediyeden kimlerin yararlanabileceği merak konusu oldu. Garanti BBVA resmi internet sitesi üzerinden eylül ayı sonuna kadar devam edecek olan kampanyanın ayrıntılarına dair bilgilendirmede bulundu.

ŞU ANDA GÜNCELLİĞİNİ KORUYOR

1-30 Eylül tarihleri arasında Garanti BBVA mobil uygulamasından ya da internetten en az 1000 TL ödemeli DijiBES & Çocuklara DijiBES planı başlatan müşterilere özel olarak sözleşmelerine 1000 TL ek fayda almaya hak kazanacaklar. Kampanya kapsamında sağlanacak olan 1000 TL ek fayda için devlet katkısı hesaplanmazken, söz konusu fırsatın ayrıntılarına dair bilgi verildi. 1000 TL hediyeye ve Garanti Bankası'nın güncel kampanyalarına erişmek isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünü ziyaret edebilirler.

YAKINLARINI DAVET EDENLER DE PARA KAZANACAK

Garanti Bankası'nda ayrıca yakınlarını davet eden vatandaşlar da para kazanacak. Peki bu nasıl mı olacak?

Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi bireysel müşterilerimiz Garanti BBVA’lı olmayan yakınlarını davet edebilirler.

“Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” adımından promosyon kodu oluşturabilir ve yakınları ile paylaşabilirler. Davet kodları kişiye özeldir. 

Garanti BBVA müşterisi olmayan 18 yaş üzeri herkes davet edilebilir. 

Davet edilen kişiler, mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra promosyon kodunu Garanti BBVA Mobil’deki “Profil ve Ayarlar > Promosyon Kodu Giriş” adımından girebilirler.

SON BİLGİLER

Davet eden Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi müşterilerimiz, davet ettiği ve kampanya sürecinde mobilden müşterimiz olan her yakını için 250 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan bonus ödülüne hak kazanır.

Davet koduyla müşterimiz olan kişiler Bonus kredi kartı veya Paracard alarak 250 TL bonus ödülüne hak kazanır. Sonrasında yakınlarını davet ederek kampanya döneminde mobilden müşterimiz olan her yakını için 250 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan ek bonus kazanabilirler.

Ödül yükleme detaylarına “ödüle hak kazanmak için” ve “kampanya detayları” başlıklarında yer verilmiştir.


Geri Dön