30 / 04 / 2024

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından müşterilere özel yeni bir kredi paketi başlatıldı.



Garanti Bankası tarafından vatandaşlara yönelik çeşitli kampanyalar hazırlanmaya devam ediliyor. Banka tarafından son olarak müşterilere yönelik çok önemli bir duyuru gerçekleştirildi. 

Garanti BBVA'nın müşterilerine özel sunduğu yeni kredi kampanyası sıfır faizli seçeneğiyle dikkat çekiyor. 25.000-35.000 TL arasında değişen kredi imkanından yararlanan müşteriler ayrıca geri ödemelerini de uygun vade seçenekleriyle yapabilecek.

VADE FIRSATI DA VAR

Garanti BBVA, müşterilerini kapsayan yeni kredi kampanyası esnek vade seçenekleriyle de ön plana çıktı. Başvurusu onaylanan müşteriler, ihtiyaçları doğrultusunda 3, 6 ve 12 aylık vade seçeneklerinden faydalanabilecekler. Bu alternatif sayesinde müşteriler sıkışmadan diledikleri planlama özgürlüğünde geri ödemelerini yapmış olacak.

Garanti Bankası'nın sunduğu yeni kredi kampanyasından faydalanmak isteyenler başvuru işlemlerini mobil uygulama ya da Garanti BBVA şubelerinden kolaylıkla yapabilirler.


Geri Dön