Kent Haberleri

Garanti Bankası'ndan müthiş müjde. Emekli promosyonları güncelleme

Garanti Bankası'ndan emekli promosyonları hakkında yeni açıklama geldi. Henüz promosyon ödemesi almayan vatandaşların mutlaka detaylara bakması gerektiği belirtildi. İşte Garanti Bankası'ndan emekli promosyonları konusunda yapılan son değerlendirmenin detayları

Emekli promosyonu hakkında en fazla açıklama yapan bankalar arasında yer alan Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik yeni bir açıklama geldi. İşte Garanti Bankası'ndan emekli promosyonları konusunda yapılan son değerlendirmenin detayları... 

 

Garanti BBVA internet adresi üzerinden yayımlanan promosyon kampanyası kapsamında emekli maaşını Garanti BBVA’dan alan müşterilerine 7 bin 500 TL nakit promosyon ayrıca ek kart ile 500 TL’lik harcamaya özel 1000 TL bonus fırsatı sunuluyor.

Garanti BBVA emekli promosyon kampanyasının yanı sıra Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) prim borcu olan müşterilerine de avantajlı faiz oranları ile prim borcu kredisi de sunuluyor. Emekli maaşını Garanti BBVA’dan almak isteyen kişilerin Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden hızlı bir şekilde müşteri olabilecekleri de belirtilmiştir. Şubeye gitmeye gerek kalmadan hem müşteri olabilir hem de emekli maaşınızı bankaya taşıyarak promosyon kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Garanti BBVA müşterisi olmak için şubeye gitmeye gerek kalmadan e-Devlet Kapısı üzerinden de emekli maaş taşıma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Peki, Garanti BBVA promosyon rakamları ne kadar?

Garanti BBVA üzerinden emekli maaşını alacak olan kişilerin 3 sene boyunca aynı bankadan almayı taahhüt etmeleri gerekmektedir. Emekli promosyon kampanyası 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olacaktır. Emekli promosyon rakamları şu şekildedir:

3 bin 500 TL’ye kadar emekli maaşı alan Garanti BBVA müşterilerine 4 bin 500 TL  nakit promosyon ödemesi yapılmaktadır.

3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasında emekli maaşı alan Garanti BBVA müşterilerine 5 bin 250 TL nakit promosyon ödemesi yapılmaktadır.

7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında emekli maaşı alan Garanti BBVA müşterilerine 6 bin 750 TL nakit promosyon ödemesi yapılmaktadır.

10 bin TL ve üzerinde emekli maaşı alan Garanti BBVA müşterilerine 7 bin 500 TL nakit promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Promosyon ödemesinin müşteri hesabına aktarılmasıyla birlikte taahhüt süresinin başlayacağı da belirtilmiştir. 7 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasının yanında ek kartı ile 500 TL’lik harcama yapan emekli müşterilere de 1000 TL’lik bonus fırsatı sunuluyor. Toplamda 8 bin 500 TL’ye varan ödüllü nakit promosyon ödemesi yapılacaktır. Emekli promosyon kampanyası ile ilgili tüm bilgilere Garanti BBVA resmi internet sayfasından ulaşabilirsiniz.