30 / 04 / 2024

Garanti Bankası'ndan promosyon müjdesi! Son tarih 31 Ağustos

Garanti Bankası'ndan promosyon müjdesi! Son tarih 31 Ağustos

Garanti Bankası, müşterilerine özel yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında Garanti Bankası müşterisi olanlara toplam 1500 TL hediye promosyon ödenecek. İşte, Garanti Bankası'nın son kampanyasının detayları...



Garanti Bankası'nın yaptığı son duyuruda Ağustos ayı kampanyasının detayları açıklandı. Türkiye'de kredi kartı kullanımının ciddi seviyelere ulaştığı bu günlerde, müşterilerine cazip bir fırsat sunmak isteyen banka yeni bir kampanya yaptı. İşte tüm detaylar...

GARANTİ BANKASI'NDAN MÜŞTERİLERİNE 1500 TL HEDİYE

Her daim müşterilerini düşünen ve özel kampanyalar sunan Garanti Bankası, bu sefer kredi kartı kullanan müşterilerine özel bonus kampanyası için start verdi.

Vestel ile anlaşma yapan banka, mobil bankacılık müşterilerine Vestel'den alışveriş kullanmaları durumunda 1500 TL bonus hediye edecek. Kampanyadan kazanılan 1500 TL'lik bonus anlaşmalı tüm iş yerlerinde kullanılabilecek.

GARANTİ BANKASI 1500 TL BONUS HEDİYESİ ŞARTLARI NELER?
31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında, Vestel mağazalarından Garanti BBVA alışveriş kredisiyle yapılacak bütün işlemlere 1000 TL, ayrıca kredi kartı başvurusunda bulunup Bonus kredi kartı onaylanan kişilere de 1500 TL bonus hediye edilecek.

Kampanyadan elde edilen bonuslar kampanya bittikten sonra 18 Eylül 2023'te aktif kredi ve sanalkart ya da bonus kredi kartına, bonus kredi kartı başvurusu onaylanan kişilere yüklenecek. Yüklenen bonus hediyesi 18 Eylül 2023 tarihinden itibaren internet bankacılığı üzerinden görüntülenebilecek.

Söz konusu kampanyadan faydalanılması için, bonus kredi kartının 31 Ağustos'tan önce oluşturulmuş olması ve ilk alışverişin 14 Eylül'den önce yapılmış olması gerekiyor. Bu tarihten sonra gerçekleştirilen alışverişler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir. Ayrıca; bonus fleksi, ticari kartlar, bonus genç ve para kart gibi kartlar da kampanya kapsamında yer almamaktadır.

https://www.garantibbva.com.tr/


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön