Kent Haberleri

Garanti Bankası'ndan son dakika açıklaması! Garanti Bankası müşterileri hemen baksın

Garanti Bankası'ndan müşterilere yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka, yeni kampanyasının detaylarını duyurdu. Garanti Bankası yeni kampanyasının detayları hakkında da açıklamada bulundu

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik sık sık açıklama geliyor. Garanti Bankası yeni kampanyasının detayları hakkında da açıklamada bulundu. 

Bankalar son dönemlerde müşterileri için peş peşe kampanyada bulunuyor. Yapılan son açıklamaya göre kampanyaya katılanlara bin TL tutarında hediye verileceği açıklandı. Kampanyanın ayrıntıları da aktarıldı.

Banka yaptığı açıklamasında 1-28 Şubat tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallardan başvuruda bulunanlara 20 Mart tarihine kadar yapacakları tek seferde bin TL ve üzeri yapılacak ilk harcamaya bin TL verileceği duyuruldu.

 

KAMPANYANIN DETAYLARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

“Kampanyaya Garanti Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya ek kartlar ve personel kartlar dahil değildir.

Kazanılan bonuslar 25 Mart – 25 Nisan 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir.

Kullanılmayan bonuslar 26 Nisan 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.

Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, vergi ödemeleri, bonus kullanımları dahil değildir.

Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahildir.

Kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil değildir.”