Ekonomi

Garanti BBVA Emeklilik’ten EYT’lilere kaçırılmayacak teklif! BES’e katılanlara 4 bin TL Garanti!

Garanti BBVA Emeklilik, EYT kapsamında emekli olanlara ikinci emeklilik fırsatı sunuyor. EYT’lilere özel bir kampanya hazırlayan şirket, birikimlerini bireysel emeklilik sistemine taşıyanlara 4 bin liraya kadar ulaşan tutarda hediye kazanma imkanı veriyorMayıs ayı boyunca 100 bin lirasını bireysel emeklilik sistemine (BES) yatıranlara 4 bin liraya kadar ulaşan miktarda hediye kazanma fırsatı sunuyor

Garanti BBVA Emeklilik, EYT kapsamında emekli olanlara özel ve oldukça cazip bir kampanya hazırladı. Mayıs ayı boyunca 100 bin lirasını bireysel emeklilik sistemine (BES) yatıranlara 4 bin liraya kadar ulaşan miktarda hediye kazanma fırsatı sunuyor. EYT’liler, sisteme yatırdıkları tutarlar için yüzde 30 devlet katkısından hemen yararlanabilirken, ayrıca çeşitli sosyal aktivitelerden de ücretsiz bir şekilde yararlanma imkanına kavuşacaklar.

Garanti BBVA konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, EYT kapsamında emekli olup kıdem tazminatını BES’te değerlendirmek isteyenlere özel bir kampanya sunduğunu bildirdi. Kampanya kapsamında sisteme katılanlar, aynı zamanda Garanti BBVA Emeklilik şirketinin müşterileri için tasarladığı iyi yaşam platformu ‘Sağlıklı Yaşa’da, fitness’dan yogaya, sağlıklı beslenmeden mindfullnes’a kadar çok sayıda etkinlikten ücretsiz olarak yararlanacak. BES sistemine katılanlar ayrıca dilerlerse yüzde 37’ye ulaşan indirim fırsatı ile Tamamlayıcı Sağlık Sigortası da yaptırabilecek.

EYT’LİLER İÇİN YENİ FIRSATLAR

Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; Garanti BBVA Emeklilik olarak genç EYT’lilerin ikinci emeklilik haklarını başlatmalarına destek olduklarını, EYT ile emekli olanların 9 Nisan itibarıyla emekli ikramiyelerini ve maaşlarını almaya başladığını, bu nedenle şirket olarak bu birikimlerini en doğru şekilde kullanmak isteyenler bireysel emeklilikte yeni fırsatlar sunduklarını ifade etti.

Toplu parasını BES’te değerlendirmek isteyen emekliler için 4 bin liraya varan hediye kampanyasından yararlanma imkanı sunduklarını kaydeden Burak Ali Göçer, ayrıca sisteme katılanların yatırdıkları tutarın yüzde 30’u için devlet katkısı hakkından da yararlanabileceğine işaret etti.

İKİNCİ EMEKLİLİK İMKANI

Göçer, bireysel emeklilik sistemine katılanların birikimlerini hisse senedi, metaverse veya sürdürülebilirlik gibi çeşitli fonlarda değerlendirebildiğini, böylece hem birikimlerinin değerini koruyabidiğini hem de fon getirilerinden daha çok kazandıklarını kaydetti. BES sistemine katılanların birikimlerinin güvenli bir yatırım aracında kazançlı bir şekilde büyümeye devam edeceğini ifade eden Göçer, ikinci emeklilik hakkını dijitalden başlatmak isteyen müşteriler için de aylık ödeme tutarlarına göre ek fayda kazanabilecekleri kampanyalarının da devam ettiğini söyledi.

Göçer, EYT’lilere seslenerek BES yaptırarak ikinci emeklilikleri için bugünden adım atmalarını ve geleceklerine yatırım yapmalarını önerdi.