22 / 05 / 2024

Garanti BBVA Mayıs 2024 emekli maaş promosyonu güncel rakamlarını açıkladı!

Garanti BBVA Mayıs 2024 emekli maaş promosyonu güncel rakamlarını açıkladı!

Emekli maaş promosyonu doğrultusunda Mayıs 2024 güncellemesini yapan Garanti BBVA yeni ödeme tarifesini de duyurdu. Buna göre, Garanti BBVA emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapacak? 



Emeklilerin büyük bir merak ile bekledikleri Mayıs 2024 dönemi emekli maaş promosyonu kampanyaları da belli olmaya devam ediyor. İş Bankası, Akbank gibi bankalardan sonra son güncellemeyi yapan banka Garanti BBVA oldu. Garanti BBVA 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak şekilde emekli maaş promosyonu kampanyasını duyurdu. Garanti BBVA’nın emeklilere yapacağı ödemeler de netleşmiş oldu.

GARANTİ BBVA EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklama ile birlikte emekli maaş promosyonu Mayıs 2024 kampanyası ile emeklilere yapılacak olan ödemeler de belirlendi. Buna göre, uygulanacak olan emekli maaş promosyonu ödeme tarifesi açıklandı. usakgundem.com'da yer alan içerikte; Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler gerekli koşulları sağlamaları halinde maaş tutarlarına karşılık gelen maaş promosyonlarını Garanti BBVA’dan alabilecekler.

Garanti BBVA Mayıs 2024 emekli maaş promosyonu güncel rakamlarını açıkladı!

Garanti BBVA’nın Mayıs 2024 kampanyasında emekli maaş promosyonu tarifesi şu şekilde:

Emekli maaşları 10.000 TL’ye kadar olanlara 6.250 Türk Lirası.
Emekli maaşları 10.000 Türk Lirası. ile 15.000 Türk Lirası. arasında olanlara 10.000 Türk Lirası.
Emekli maaşları 15.000 Türk Lirası. ile 20.000 Türk Lirası. arasında olanlara 12.500 Türk Lirası.
Emekli maaşları 20.000 Türk Lirası. ve üzerinde olanlara 15.000 Türk Lirası. emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

BELİRTİLEN OŞULLAR NELER?

Garanti BBVA’dan emekli maaş promosyonu ödemesi almak isteyen emeklilerin yapmaları gereken bazı işlemler bulunuyor. Emekliler ilk önce SGK’dan almış oldukları emekli maaşlarını bu bankaya taşımalılar. Bu işlem başarı ile tamamlandığında ise emekli müşteri ile Garanti BBVA arasında maaş promosyonu sözleşmesi yapılıyor. Bu sözleşme ile tarafların yükümlülükleri kesinleşiyor. Müşteri 3 sene boyunca maaşını bir başka bankaya taşımama sözü veriyor. Garanti BBVA ise emekli müşteriye maaşının karşılığı olan emekli maaş promosyonu ödemesini tek seferde ve peşin olarak yapıyor.

Emekliye Mayıs'ta tam 17.500 TL kesin yatacak! Akbank promosyon 2024 ne kadar? İşte Akbank emekli promosyonu...

Yapı Kredi Mayıs 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni emekli paketiyle hesaplara maaşa ek 18 bin TL yatırılacak!

Emekli maaşına ek 16.200 TL ödeme müjdesi! Şimdi bakın: Finansbank emekli promosyon ne kadar?

Emeklilere kamu bankasından müjde: Maaşa ek tam bu kadar ödeme kesin yatacak! İşte Vakıfbank emekli promosyon!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön