Kent Haberleri

Garanti BBVA müşterilerine özel: 10 bin TL'ye faizsiz taksitli nakit avans fırsatı!

Garanti BBVA müşterilerine özel kampanya... 10 bin TL'ye faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunulacak... işte ayrıntılar...1 Temmuz - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, Garanti BBVA Mobil'den müşteri olanlar 10

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Garanti BBVA, müşterilerine özel bir kampanya başlattı. 1 Temmuz - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, Garanti BBVA Mobil'den müşteri olanlar 10.000 TL'ye varan faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans imkanından faydalanabilecek.

Garanti BBVA müşterisi olmak için yapmanız gereken tek şey Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" adımını takip etmek. Kredi kartı başvurunuz onaylandığında, 6 ay taksitle faizsiz Taksitli Nakit Avans avantajını kaçırmayın!

 

KAMPANYA AYRINTILARI!

Kampanya, sadece 1 Temmuz - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanyadan yararlanmak için müşteri olma süreci Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanmalıdır. Şubede devam eden başvurular kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Taksitli Nakit Avans kampanyasından faydalanmak için müşterilerin kredi kartı başvurusunu Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet veya BonusFlaş üzerinden yapmaları gerekmektedir.
Kampanya, kredi kartı başvurusunun onaylandığı tarihten 1 gün sonra aktif hale gelecektir.
Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından faydalanabilmek için kredi kartının şifresinin belirlenmiş ve kullanıma açık olması gerekmektedir.
Kampanya kapsamında faizsiz Taksitli Nakit Avans, 1 Temmuz - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında açılan kredi kartları için 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerlidir.
Kampanya dahilinde faizsiz Taksitli Nakit Avans sadece bir kez kullanılabilecektir ve maksimum 10.000 TL tutarında 6 taksit halinde çekilebilir. 10.000 TL'yi aşan veya 6 taksit dışında yapılan çekimlerde ise güncel nakit avans faizi uygulanacaktır.
Kampanyadan bireysel ve asıl kredi kartı sahibi müşteriler faydalanabilir. Ticari kredi kartları, ek kartlar ve sanal kartlar kampanya kapsamında değildir.
Kredi kartı başvurusu onaylanmayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.
Kredi kartı başvurusu onaylandığında, çekilebilecek maksimum Taksitli Nakit Avans tutarı kredi kartının onaylanan limitiyle sınırlı olacaktır.
Bu özel kampanyadan yararlanmak için Garanti BBVA Mobil uygulamasını hemen indirin ve başvurunuzu yapın. Unutmayın, kampanya süresi sınırlı, bu fırsatı kaçırmayın! Kampanya hakkında daha fazla bilgi için Garanti BBVA resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!
Yapı Kredi'den dev kampanya! Son gün 10 Ağustos, acele edin!
Dolar tam 162 gün sonra bu kadar olacak! Hemen şimdi acilen buraya bakın, ayağınızı yorganınıza göre uzatın!