Kent Haberleri

Garanti BBVA son 11 gün diyerek duyurdu! Hesaplara 15 bin TL yatırılıyor!

Ağustos ayının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde  pek çok kişi de bankaların yeni promosyon tutarlarını araştırıyor. Peki Garanti BBVA’nın promosyon ödemesi ne kadar? 

Milyonlarca emeklinin resmen dört gözle beklediği 2024 yılı Temmuz zammı geçtiğimiz ay belli olurken, emekliler şimdi ek zam ile promosyon rakamları ile ilgili araştırmalar yapıyor.  Pek çok kişinin gündeminde yer alan emekli promosyonları, milyonlarca emekliye ek gelir imkanı sağlıyor.

Yapılan emekli zamları ile birlikte bazı bankalar promosyonlarda değişikliğe giderken, bazı bankalar ise söz konusu tutarı artırmadı.

Pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre emekli maaşını farklı bir bankaya taşımak isteyenler anlaşmalı bankalar tarafından bir kez olacak biçimde promosyon ödemesi alıyor.

Maaşlarına zam alan emeklilerin en çok merak ettiği bankalar arasında Garanti BBVA yer alırken, söz konusu banka da promosyon tutarını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

 

GARANTİ BBVA PROMOSYON DETAYLARI

Garanti BBVA promosyon kampanyası için son tarih 31 Ağustos 2024 olarak açıklandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre SSK ya da Bağ-Kur’dan emekli olacakların SGK müdürlüklerine giderek ya da e-Devlet'te yer alan Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde, Emekli Sandığı’ndan emekli olacakların çalıştıkları kuruma iletecekleri emeklilik dilekçesinde Garanti BBVA’yı seçmeleri durumunda söz konusu promosyon ödemesinden faydalanabilecekleri belirtildi.

Ayrıca henüz Garanti BBVA müşterisi olmayanlar Garanti BBVA Mobil üzerinden şubeye gitmeden söz konusu bankanın müşterisi olabiliyor ve böylece de maaşlarını taşıdıktan sonra, promosyon başvurularını yapabiliyor.

GARANTİ EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL AĞUSTOS 2024? 

Garanti BBVA emekli promosyon 2024 kapsamında maaşı 10 bin Türk Lirası'na kadar olan emeklilere 6 bin 250 Türk Lirası verilirken,

10 bin Türk Lirası– 15 bin Türk Lirası arasında maaş alan emeklilere 10 bin Türk Lirası veriliyor.

Maaşları 15 bin Türk Lirası – 20 bin Türk Lirası arasında olan emeklilere 12 bin 500 Türk Lirası verilirken,

20 bin Türk Lirası maaş alan emeklilere de 15 bin Türk Lirası veriliyor.

 

Gayrimenkul sektörü harekete geçiyor! Piyasanın gözü eylül ayına çevrildi!

KİPTAŞ’tan İstanbullulara yeni proje müjdesi!

Konut arzı frene bastı!