Kent Haberleri

Garanti BBVA son noktayı koydu! Promosyonda böylesi görülmedi.. Emekliler zil takıp oynayacak

Garanti Bankası, bireysel ve kurumsal müşterilerine birçok finansal hizmet sunmaktadır. Garanti Bankası, müşteri memnuniyetine ve kaliteli hizmet sunumuna önem veren bir banka olarak emekli vatandaşlara sunulan promosyon tutarlarını güncelledi.Mobil uygulama, internet bankacılığı ve ATM'ler gibi dijital kanallar aracılığıyla müşterilerine kolay ve hızlı bankacılık hizmetleri sunar

Garanti Bankası, dijital bankacılık hizmetleri alanında da lider bir konumdadır. Mobil uygulama, internet bankacılığı ve ATM'ler gibi dijital kanallar aracılığıyla müşterilerine kolay ve hızlı bankacılık hizmetleri sunar.

Ayrıca, Garanti Bankası, sosyal sorumluluk projelerine ve çevresel sürdürülebilirlik çabalarına da büyük önem vermektedir. Bu bağlamda, çevre dostu uygulamaları benimsemekte ve toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla birçok projeye destek vermektedir.

Emekli promosyon rakamları geride bıraktığımız sene en çok araştırılan ve takip edilen konular içinde yer alırken, bu durum bankalar içinde rekabet ortamının oluşmasına sebep olmuştu. 

Bankalar en çok müşteriyi yakalayabilmek için en çok rakamları ödemeye çalışırken, 2023 senesinin Nisan ayında Garanti BBVA emekli promosyon rakamlarını güncellediğini ilan etti.

Geçtiğimiz günlerde emekli aylığının 7.500 TL'ye yükseltilmesinin akabinden gözler bankalardan yayınlanan emekli promosyon rakamlarına dönerken, Garanti BBVA ilk adımı attı. İşte güncel emekli promosyon rakamları.

Garanti BBVA son noktayı koydu! Promosyonda böylesi görülmedi.. Emekliler zil takıp oynayacak

Garanti BBVA emekli promosyon rakamları;

Garanti BBVA’da emekli ylığı 3.500 TL’ye dek olan emeklilerimize 4.500 TL, 3.500 – 7.500 TL içinde olan emeklilerimize 5.250 TL, 7.500 – 10.000 TL içinde olan emeklilerimize 6.750 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL bedelindeki peşin promosyon imkanı sunulmaktadır. Promosyon avantajından 1 – 30 Nisan 2023 tarihlerinde gelir veya aylıklarını 3 sene süre ile Garanti BBVA’dan almayı garanti eden emekli müşterilerimiz faydalanabilir.

Promosyon ödemesinin müşteri hesabına iletilmesi ile garanti süresi başlar.

Promosyon ödemeleri SGK aracılığı ile tespit edilen şartlar çerçevesinde yapılır.

Birden çok emekli ylığı ödemesi alan müşterilerimiz promosyon isteğinde bulunduğunda emekli aylıklarının toplamı dikkate alınır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.

Promosyon ödemeniz Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi’ni imzalamanızın akabinden Garanti BBVA’ya ilk aylığınızın iletilmesine istinaden ilk 3 iş günü içinde olur. Promosyon ödemesine konu olan aylık için taahhüt zamanı içinde banka değişikliği olmaz.

Öteki tüm bilgilere erişebilmek için Garanti BBVA'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 THY ve Emlak Konut'tan dev işbirliği! 14.000 konut dağıtılacak! 

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

BİM'de Peynir çeşitleri 19.50 TL, pilavlık bulgur 24.75 TL'ye düştü! Bayram indirimlerini kaçırmayın