27 / 06 / 2024

Garanti BBVA'dan 300 bin TL'lik ihtiyaç kredisi!

Garanti BBVA'dan 300 bin TL'lik ihtiyaç kredisi!

Nakit sorunu yaşayan vatandaşlar bankaların uygulamış olduğu ihtiyaç kredisi imkanlarını sorguluyorlar. Buna göre, Garanti BBVA yeni bir kredi kampanyası başlatarak 300 bin TL ihtiyaç kredisi fırsata sunmaya başladığını duyurdu.



Türkiye'de yaşanan nakit sorunu içerisinde kalan vatandaşların sayısı her geçen gün yükseliyor. Son zamanlarda yaşanan ve yükselen enflasyon ile birliktte insanların gelirleri ile giderlerini karşılama imkanları da maalesef azalıyor. Çoğu vatandaş da giderlerini karşılayabilmek için borçlanmayı tercih ediyorlar. Ancak aydan aya artan borçlanma tutarları ile kişisel bütçeler tıkanıyor ve çevrilemez hale geliyorlar.

Tam da bu durumda devreye ek kaynakların girmesi de gerekiyor. Lakin bu ek kaynakları sorunlu bir ekonomik süreçte bulmak hiç de kolay değil. İşte tüm bu olumsuzluklar karşısında Garanti BBVA müşterileri yeni bir kampanya ile yüksek limitli ihtiyaç kredisi çekmeye başladılar.

300 BİN TL LİMİT VAR!

Bankalar ihtiyaç kredisi verirken genellikle çok fazla limitlere onay vermiyorlar. Bu yüksek limitli krediler bankalar için zararlı olabiliyor. Yapılan hesaplamalar kapsamında bankaların varlıklarında da sınırları aşmış seviyede yer alan kredilerde kullandırılma olursa şayet bankalar BDDK tarafından cezalandırılabiliyor. Buna göre bu pozisyona düşmek istemeyen bankalar ise ortalama limitleri tercih etmekteler. Garanti BBVA ise şu anda başlatılan kredi kampanyası ile müşterilere 300 bin TL ihtiyaç kredisi dağıtmaya balşlamış oldu.

Garanti BBVA dan 300 bin TL lik ihtiyaç kredisi!

1 YIL VADELİ İHTİYAÇ KREDİSİ VERİYOR!

usakgundem.com'da yer alan habere göre; İhtiyaç kredisi verecek olan bankaların bunu hangi vadelerde kullandırabileceklerini bankalar değil BDDK tarafından belirlenmekte. BDDK'nın talimatları ile azami vade sürelerinin sınırları da çiziliyor. Dolayısıyla ihtiyaç kredisinde de böyle bir sınırlama uygulanıyor. 100 bin TL üzerindeki limitlerde ihtiyaç kredisi verilecekse banka buna en fazla 12 ay vade yapabiliyor. Bu vade süresi herhangi bir banka tarafından herhangi bir gerekçe ile aşılamıyor. Garanti BBVA da 100 bin TL ve üzeri ihtiyaç kredilerini en çok 12 ay vade ile verilmektedir.

Öte yandan, Garanti BBVA'dan ihtiyaç kredisi çekecek olan müşteriler aylık yüzde 4,03 oranında faiz ile karşılaşıyorlar. 12 ay vadeli 300 bin Türk Lirasıihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşterinin ödemesi gereken aylık taksit tutarı 34.305 Türk Lirası oluyor. Bu kullanılan 300 bin Türk Lirasıhtiyaç kredisinin toplam maliyeti ise 411.664 Türk Lirası oluyor.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kirayı elden ödeyenler yandı!

Elinde avucunda dolar olanlara büyük şok! Dünyaca ünlü banka dolar kurunun dip yapacağı tarihi açıkladı!

Emeklilere tam bu kadar veriliyor! O banka açıkladı! İşte Akbank emekli promosyon 2024!

1 milyon TL'nin bir aylık faiz getirisi ne kadar? Banka banka mevduat faizi hesaplaması!

Banka banka mevduat faizleri yükseldi! 2 milyon TL'nin 1 aylık getirisi ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön