04 / 05 / 2024

Garanti BBVA'dan bomba gibi kampanya! Hala ne duruyorsunuz bu fırsatı kaçırmayın!

Garanti BBVA'dan bomba gibi kampanya! Hala ne duruyorsunuz bu fırsatı kaçırmayın!

Garanti BBVA nakite sıkışan vatandaşlar için harika bir kampanya düzenledi. Hem müşteri çekmek hem de vatandaşların acil nakit sıkıntısını gidermek için yaptığı kampanya için detaylar haberimizde. İşte kampanyanın detayları...



GARANTİ BBVA BAŞVURU YAPANA KAZANDIRIYOR!

Garanti BBVA müşterisi olanlara bayram ettirecek kampanyasını duyurdu. Acil nakite ihtiyacınız varsa bu fırsat tam size göre. Garanti kartı sahibi olmak için vakit harcamadan bu fırsatı değerlendirin.

Kampanyaya yapılan başvurunun onaylanması ile birlikte 1000 TL harcama yapan müşterilere 1000 TL hediye puan verileceği banka tarafından müşteri olacaklara bildirildi. Garanti BBVA tarafından başlatılan
 kampanya ise 1 Şubat ile 28 Şubat tarihleri arasında geçerli sayılacak.

Garanti BBVA dijital kanalları üstünden yapılan temassız halde müşteri olmakla beraber Bonus Kredi Kartı, Money Bonus Kredi Kartı başvuruları tasdik görena vatandaşlar 20 Mart tarihine kadar yapacağı 1000 TL ve üstü ilk alışveriş harcamasında 1000 TL bonus puan elde ettirecek.

Garanti BBVA dan bomba gibi kampanya! Hala ne duruyorsunuz bu fırsatı kaçırmayın!

KAMPANYA DAHİLİNDE OLMAYAN KARTLAR!

Garanti BBVA racılığı ile ilan edilen kampanya ile beraber kampanyada geçerli olan ve geçerli olmayan kartlar da merak konusu oldu. Kampanya kapsamından yararlanabilmek  için Bonus Kredi Kartı, Money Bonus Kredi Kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr ve moneybonus.com.tr üstünde yapılması gerektiği biliniyor.

Garanti aracılığı ile yapılan ilanın ayrıntılarına ise Garanti Bonus'ların ve Monet Bonus başvurularının müdahil olduğu söyleniyor. Bonus Flexi, Flex, Ticari Kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanya kapsamında değildir.

 


Geri Dön