30 / 04 / 2024

Garanti BBVA'dan bomba kampanya! Anında 1000 TL sahibi olabilirsiniz

Garanti BBVA'dan bomba kampanya! Anında 1000 TL sahibi olabilirsiniz

Bankaların ard arda kampanyalarına bir yenisi de Garanti BBVA'dan geldi. Müşteri olana müşterilerine tam 1000 TL ödeme yapan banka bu kampanyası ile  vatandaşın cebine hitap ediyor. Kampanya şartlarını öğrenmek isterseniz haberimize bakın.



MÜŞTERİ OLAN 1000 TL KAZANIYOR

 Garanti mobil üstünden müşteri olan vatandaşlara tam 1000 TL ödeme yapılacağı söylendi.
 1 Şubat ve 28 Şubat tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanalları üstünden temassız müşteri olma teknolojisine tercih eden vatandaşlara Bonus kredi kartı, Money  Bonus kredi kartı başvuruları bağlamında 1000 TL'lik ödeme yapılacağı ilan edildi. 20 Mart 2023 tarihine kadar bir kerede  1000 TL ve üzeri ilk harcamalar için 1000 TL Bonus ödenecek.

Kampanyadan faydalanmak isteyen kişilerin Bonus kredi kartı, Money Bonus başvurularının mutlaka Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üstünden yapılması şartı var.

Kampanya bağlamında Garanti Bonuslar ve Money Bonus başvuruları kapsam dışıdır. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus harcamaları da kampanya kapsamı dışındadır. İlave kartlar ve personel kartları da kampanya kapsamı dışındadır.

Elde edilen bonuslar ise 25 Mart 2023 tarihi ile 25 Nisan 2023 tarihleri arasında kullanılacak. Kazanılan bonuslar ise en çok kazanım sağlanan karta yüklenir. Tespit edilen tarihler arasında aktif olmayan bonuslar ise 26 Nisan 2023 tarihinde geri alınacak.

Garanti Bankası aracılığı ile tertiplenen kampanya müşteri bazında olurken bir müşterinin de sadece 1000 TL Bonus kazanabileceği söylendi. Düzenli ödeme emri, otomatik ödemeler, Vergi ödemeleri ve bonus kullanımları kampanya kapsamı dışındadır.

Garanti BBVA dan bomba kampanya! Anında 1000 TL sahibi olabilirsiniz

Web üzerinden yapılan giderler da kampanya kapsamındadır. İnternet sitelerinin cüzdanlarından Yapılan harcamalar ise kampanya kapsamı dışındadır. Kampanya detayları hakkında bilgi almak isteyen kişiler Garanti BBVA resmi internet sitesinden tüm detaylara ulaşabilir.

Bankaların düzenlediği kampanyalar, bankaların müşterilerine sunmuş olduğu avantajlar ve indirimlerdir. Bu kampanyalar farklı amaçlarla düzenlenebilirler. Örneğin, yeni müşterileri çekmek, mevcut müşterilerin sadakatini kazanmak, belirli bir ürün veya hizmeti tanıtmak gibi amaçlarla düzenlenebilirler. Banka kampanyaları genellikle aşağıdaki gibi olabilir:


Geri Dön