02 / 05 / 2024

Garanti BBVA'dan flaş kampanya! Bu kişiler 1.000 TL kazanacak!

Garanti BBVA'dan flaş kampanya! Bu kişiler 1.000 TL kazanacak!

Garanti BBVA, Bireysel Emeklilik Kampanyası ile müşterilerine geleceğe yatırım yapma fırsatı sunuyor. İşte ayrıntılar...



Kampanya detaylarına göre, 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil veya İnternet üzerinden aylık en az 1.000 TL ödemeli DijiBES veya Çocuklara DijiBES planı başlatan müşteriler, sözleşmelerine 1.000 TL ek fayda kazanma hakkı elde ediyor. Eğer müşteri, ödeme yapmaya devam edemezse, Garanti BBVA Emeklilik İletişim Merkezi üzerinden E-Meklilik planına katılarak bireysel emekliliklerini başlatabilir ve kampanyadan yararlanabilir.

Çocuklara DijiBES & DijiBES veya E-MEKLİLİK planı ile düzenlenen sözleşmelerde minimum aylık katkı payı tutarı 1.000 TL olan müşterilere ise ilk 6 ay boyunca her ay düzenli ödeme gerçekleştirdikleri takdirde altıncı ayı takip eden ayın sonuna kadar 500 TL ek fayda ödemesi yapılacak.

Kampanyaya katılan müşteriler, Garanti BBVA Emeklilik uygulamasından veya Emeklilik Sözleşmesi - Ödeme Bilgileri ekranlarından ek fayda ödemelerini takip edebilecekler.

Ayrıca, Garanti BBVA Bonus kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler de kampanyadan faydalanabilecek. Haziran ayında Garanti BBVA Bonus kredi kartı başvurusu yapan müşteriler, Bireysel Emeklilik Sistemi'ne (BES) katıldıklarında 200 TL veya 18 yaş altı çocuklara BES yaptırdıklarında 300 TL bonus avantajı elde edecekler.

Garanti BBVA, bu kampanyalarla müşterilerine bireysel emeklilik konusunda farkındalık oluşturmayı ve geleceğe yatırım yapma alışkanlığını teşvik etmeyi hedefliyor.

Bu kampanyaların detayları ve katılım şartları Garanti BBVA Emeklilik tarafından belirlenmiştir. Müşterilerin kampanya detaylarına ve güncel bilgilere resmi internet sitesinden veya müşteri hizmetlerinden ulaşmaları önerilmektedir.


Geri Dön