Kent Haberleri

Garanti BBVA'dan son dakika müjdesi! Bunu yapanlara 1.000 TL bonus verilecek! Aman kaçırmayın!

Garanti BBVA'dan son dakika müjdesi... Bunu yapanlara 1.000 TL bonus verilecek... Aman kaçırmayın...Verilen detaylara göre, Garanti BBVA'nın "Mobil'den müşterimiz olun, 1000 lira harcamanıza 1000 lira bonus kazanın!" sloganıyla açıkladığı kampanyasıyla tam 1

Pek çok kişi tarafından tercih edilen bankalar arasında yer alan Garanti BBVA Ocak 2023 kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Verilen detaylara göre, Garanti BBVA'nın "Mobil'den müşterimiz olun, 1000 lira harcamanıza 1000 lira bonus kazanın!" sloganıyla açıkladığı kampanyasıyla tam 1.000 lira bonus verilecek.

Garanti BBVA'dan son dakika müjdesi... Bunu yapanlara 1.000 TL bonus verilecek... Aman kaçırmayın...

Garanti BBVA'nın resmi web sitesindeki detaylara göre, Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden hemen Garanti BBVA müşterisi olup, bireysel kredi kartına başvurup, söz konusu başvurunuz onaylandığında 1000 lira harcamanıza 1000 lira bonus kazanacaksınız. Yine konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ayrıca 10 bin TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından da yararlanmak hakkınız var.

Yine Garanti'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu kampanya kapsamında 2 Ocak 2023 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti'li olan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanmış olanlar, ilgili kartlarıyla 20 Şubat 2023 tarihine kadar yapacakları tek ibr seferde 1000 lira ve üzeri ilk harcamaya 1000 lira bonus kazanacaktır.

Garanti BBVA'dan son dakika müjdesi... Bunu yapanlara 1.000 TL bonus verilecek... Aman kaçırmayın...

Garanti BBVA'dan son dakika müjdesi... Bunu yapanlara 1.000 TL bonus verilecek... Aman kaçırmayın...

Söz konusu kampanya ile ilgili olarak verilen detaylara göre, söz konusu kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonuscomtr, moneybonuscomtr üzerinden yapılması gerekiyor.

Garanti BBVA tarafından başlatılan bu yeni kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahil edilmedi. Ayrıca yine verilen detaylara göre, Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus da kampanyaya dahil edilmiyor. 

Garanti BBVA'nın Ocak 2023 kampanyasından kazanılmış olan bonuslar 25 Şubat 2023 – 25 Mart 2023 tarihleri arasında kullanılabilecek ve kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecek. Ayrıca başlatılan kampanya kapsamında kullanılmayan bonuslar 26 Mart 2023 tarihinde geri alınacak.
 

OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı resmen başladı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! Hemen başvuru ekranına bakın ve başvurun!

Tapu sahipleri aman dikkat! Geri sayım resmen başladı! Bu tarihi kaçıran yandı!

Aile Bakanlığından resmen Ocak 2023 müjdesi geldi! Hesaplara peş peşe 4 bin 336 TL yatırıldı! Sakın kaçırmayın