Kent Haberleri

Garanti BBWA’dan kırmızı alarm! 2 gün içinde bu parayı almazsanız hakkınız yanacak!

Garanti BBWA, 14 Temmuz’da sona erecek kampanyası için son kez duyuru yaptı. Giyimden kozmetiğe kadar pek çok alışverişlerde toplam 150 TL hediye edeceğini duyuran Garanti BBWA, müşterilerin elini çabuk tutması gerektiğini belirtti. Giyim, aksesuar, ayakkabı, kozmetik ve çiçekçi alışverişlerinde 150 TL bonus vereceğini açıklayan Garanti BBWA, kampanyaya sadece katılım şartlarını sağlayan müşterilerin katılabileceğinin altını çizdi

Garanti BBWA’dan birden fazla sektöre yönelik bir kampanya haberi geldi. Giyim, aksesuar, ayakkabı, kozmetik ve çiçekçi alışverişlerinde 150 TL bonus vereceğini açıklayan Garanti BBWA, kampanyaya sadece katılım şartlarını sağlayan müşterilerin katılabileceğinin altını çizdi. Garanti BBWA, kampanyanın 2 gün sonra sona ereceği için müşterilerin acele etmesi gerektiğini vurguladı.

Garanti BBWA, Bonus Kart müşterilerine özel olarak hazırladığı kampanyasını resmi internet sitesinden şöyle paylaştı:

“1 Haziran 2023 – 14 Temmuz 2023 tarihleri arasında Bonus üye iş yerlerinden gerçekleştirilecek giyim, aksesuar, kozmetik, ayakkabı ve çiçekçi harcamalarında bir kerede 500 TL ve üzeri ilk ve sonraki her ikinci işleme 30 TL, toplam 150 TL bonus verilecektir.”

İşte Garanti BBWA’nın Bonus Kart müşterilerine özel düzenlediği kampanyaya ilişkin merak edilen her şey...

KAMPANYA DETAYLARI

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Türkiye Finans’tan gündeme bomba gibi düşecek haber! Müşteriler resmen sevinçten uçacak!

Vakıfbank’tan sürpriz açıklama! Vakıfbank müşterileri göz atsın!

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!