Kent Haberleri

Garanti Bonus'tan çılgın kampanya müjdesi! Garanti müşterileri şimdi hemen baksın!

Garanti Bonus, müşterilerine inanılmaz bir açıklama yaptı. Garanti'den gelen açıklamalara göre; çılgın bir kampanya başladı. Kampanyanın son günü 30 Haziran 2023 oldu. İşte ayrıntılar...1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya ile market alışverişlerinizden büyük bonuslar kazanabilirsiniz

Garanti Bonus, müşterilerine muhteşem bir kampanya sunuyor. 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya ile market alışverişlerinizden büyük bonuslar kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için oldukça kolay adımlar izlemeniz yeterli.

Öncelikle, kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin BonusFlaş uygulamasına giriş yapmaları veya MARKET yazıp 3340'a bir SMS göndermeleri gerekiyor. Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahipleri kampanyaya sadece 9,99 TL'ye katılabilirken, diğer Bonus kart sahipleri ise ücretsiz olarak kampanyaya dahil olabilirler.

 

Kampanya kapsamında, marketlerde yapacağınız 500 TL ve üzeri her ikinci harcamanızda 40 TL bonus kazanma şansınız bulunuyor. Toplamda 240 TL'ye kadar bonus kazanabileceğiniz bu kampanyada sürprizler bitmiyor. Eğer işlemlerinizi GarantiPay üzerinden yaparsanız, her ikinci işlemde ekstra 10 TL bonus kazanabilirsiniz. Böylece toplamda 300 TL'ye kadar bonus elde etme fırsatınız olacak.

Kampanya, fiziki ve sanal POS cihazları üzerinden gerçekleştirilen harcamaları kapsamaktadır. Ayrıca, GarantiPay ile yapılan işlemlerde ekstra bonus avantajı sunulmaktadır. Kampanyaya katılan müşterilere özel olarak, GarantiPay üzerinden yapılan her ikinci işlemde ekstra 10 TL bonus verilecektir.

Kazanılan bonus'lar, 3 Temmuz - 3 Ağustos 2023 tarihleri arasında kullanılabilecektir. Ancak, bu tarihten sonra kullanılmayan bonus'lar 4 Ağustos tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya, Garanti Bonus, Bonus Flexi, Money Bonus, Flexi, Bonus Genç ve Paracard Bonus sahiplerine açıktır. Ayrıca, kampanya kapsamında Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order) ve temassız işlemler de geçerlidir.

 

Bununla birlikte, kampanya dahilinde düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri ve vergi ödemeleri geçerli değildir. Kampanya yurt içinde yapılan harcamaları kapsamaktadır, FastPay ile yapılan işlemler ise kampanyaya dahil edilmemektedir.

Kampanya süresince yapılan iade ve iptal işlemleri dikkate alınacak ve bonus tutarlarına yansıtılacaktır.

Garanti BBVA, kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.

Müşterilerin kampanyaya katılmak için gönderdikleri SMS'ler Türk Telekom aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1,99 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,88 TL olarak ücretlendirilirken, geri dönüş SMS'leri Garanti BBVA tarafından karşılanacaktır.

Ekonomi Uzmanı Hatice Kolçak'tan açtı ağzını yumdu gözünü: Dolar 25 TL'ye zıplayacak, altın da tam bu kadar olacak!
İŞKUR'dan iş arayanalara müjde! 8500 TL üzeri maaşla personel alınacak!
Bu şekilde nakit ödemeden iPhone 12 sahibi olabilirsiniz! Tek yapmanız gereken hemen bu haberi okumak!